150 gramų | jūros lydeka (filė) |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | bulvių |
0.5 vieneto | svogūnai |
0.5 arbatinio šaukštelio | prieskoniai (žuviai) |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Veršio inkstų apkepas
- Varškės ir sūrio apkepas
- Įdaryti pievagrybiai
- Prancūziškas pyragas
- Greitas omletas
- Picos blyneliai
- Mamos picos padas
- Lašišos apkepas
- Apkepas „Greitukas“
- Lazanija su baziliku
- Obuolių apkepas
- Tirolietiškas omletas su grybais
- Ryžių pyragas su silke
- Kukurūzų apkepas su obuoliais
- Žuvies apkepas
- Žuvis pagal Ingą
- Silkės apkepas
- Gardžioji pica
- Alkanųjų pica
- Bulvių apkepas su svogūnais
Apkepas iš žuvies
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka, filė,
150 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Prieskoniai, žuviai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į kepimo formelę sluoksniuojam morkas, pjaustytas griežinėliais, tada žuvį, pabarstytą žuvies citrininiais prieskoniais, svogūną, pjaustytą kubeliais ir bulves pjaustytas riekelėmis. Viską apipilame užpilu: išplakti tarkuotą fermentinį sūrį, kiaušinį, majonezą, pieną ir prieskonius. Kepti orkaitėje apie 25 minutes. Skanaus :)
Komentarai (5)
-
Medute
2011-03-14 17:59
O pamirsau pamineti kokia temp kepamas?
-
Medute
2011-03-14 17:58
ar bulviu nereikia apvirti pries tai nes jei kepamas 25 min kazkaip atrodo keistai ,bet labaii gundo sis receptas nes esame zuvies megejai... :super:
-
Medute
2011-03-14 17:56
Butu idomu suzinoti,kiek ml reikia pieno nes ingriendientuose nera parasyta,o piena minimas kaip plakinyje :-p