
Apkepas iš žuvies
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | jūros lydeka (filė) |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | bulvių |
0.5 vieneto | svogūnai |
0.5 arbatinio šaukštelio | prieskoniai (žuviai) |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į kepimo formelę sluoksniuojam morkas, pjaustytas griežinėliais, tada žuvį, pabarstytą žuvies citrininiais prieskoniais, svogūną, pjaustytą kubeliais ir bulves pjaustytas riekelėmis. Viską apipilame užpilu: išplakti tarkuotą fermentinį sūrį, kiaušinį, majonezą, pieną ir prieskonius. Kepti orkaitėje apie 25 minutes. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Ryžių apkepas su obuoliais
-
Soti Sauliaus pica
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Lietinių tortas
-
Pica su grybais
-
Pica Margarita
-
Duonos skrebučių apkepas
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Skumbrės apkepas su svogūnais
-
Obuolių apkepas
-
Apkepas „Greitukas“
-
Lazanija su baziliku
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Menkės apkepas su grybais
-
Apkepas iš žuvies
-
Purus rikotos sūrio apkepas
Apkepas iš žuvies
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka, filė,
150 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Prieskoniai, žuviai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kepimo formelę sluoksniuojam morkas, pjaustytas griežinėliais, tada žuvį, pabarstytą žuvies citrininiais prieskoniais, svogūną, pjaustytą kubeliais ir bulves pjaustytas riekelėmis. Viską apipilame užpilu: išplakti tarkuotą fermentinį sūrį, kiaušinį, majonezą, pieną ir prieskonius. Kepti orkaitėje apie 25 minutes. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
Medute
2011-03-14 17:59
O pamirsau pamineti kokia temp kepamas?
-
Medute
2011-03-14 17:58
ar bulviu nereikia apvirti pries tai nes jei kepamas 25 min kazkaip atrodo keistai ,bet labaii gundo sis receptas nes esame zuvies megejai... :super:
-
Medute
2011-03-14 17:56
Butu idomu suzinoti,kiek ml reikia pieno nes ingriendientuose nera parasyta,o piena minimas kaip plakinyje :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...