Vieną tešlos lakštą įtiesiau į kepimo formą. Kad tešlą nepriliptų, patepiau kepimo indą sviestu.
Ant tešlos sudėjau kumpio gabaliukus, agurkų griežinėlius, krapus ir sūrį.
Uždengiau apkepą likusios tešlos juostelėmis.
Apkepo viršų aptepiau kiaušinio plakiniu.
Kepiau 15-20 minučių ~ 180 ° C temperatūros orkaitėje.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Apkepas „Greitukas“
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | tešla (sluoksniuota) |
1 vienetas | kiaušiniai |
350 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiškio kepsnys
-
Netikras zuikis tešloje
-
Keptas jautienos kumpis
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Kotletai su įdaru
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Medžiotojų kepsniai
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Strėvos suktinis
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Paprikų laiveliai
-
Kiauliena pagal Aistę
Apkepas „Greitukas“
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
350 gramų -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vieną tešlos lakštą įtiesiau į kepimo formą. Kad tešlą nepriliptų, patepiau kepimo indą sviestu.
Ant tešlos sudėjau kumpio gabaliukus, agurkų griežinėlius, krapus ir sūrį.
Uždengiau apkepą likusios tešlos juostelėmis.
Apkepo viršų aptepiau kiaušinio plakiniu.
Kepiau 15-20 minučių ~ 180 ° C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (6)
-
[email protected]
2017-11-14 21:53
Lab gers
-
ingrida smirnova
2017-11-14 21:53
Labai gers
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...