Žuvies pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų grietinė (10-20 proc. riebumo, tešlai)
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai (tešlai)
3 vienetai kiaušiniai (įdarui)
350 gramų kvietiniai miltai (tešlai)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai (tešlai)
1 arbatinis šaukštelis druska (tešlai)
500 gramų žuvis (konservuota, įdarui)
2 valgomieji šaukštai žalumynai (įvairūs) (smulkinti, įdarui)
180 gramų sviestas (tešlai)
10 valgomųjų šaukštų grietinė (10-20 proc. riebumo, tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Grietinę išmaišome su ištirpintu sviestu ir druska. Įmaišome miltus ir kepimo miltelius. Gerai išminkome tešlą.
2.
Tešla išklojame kepimo formą: ir dugną, ir šonus.
3.
Konservuotą žuvį (savo sultyse ar aliejuje) išmaišome su susmulkintais žalumynais. Sudedame ant tešlos. Išplakame kiaušinius su grietine ir miltais. Supilame ant žuvies.
4.
Kepame 40 - 45 minutes 180 °C orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvies pyragas

  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Grietinę išmaišome su ištirpintu sviestu ir druska. Įmaišome miltus ir kepimo miltelius. Gerai išminkome tešlą.

  2. Tešla išklojame kepimo formą: ir dugną, ir šonus.

  3. Konservuotą žuvį (savo sultyse ar aliejuje) išmaišome su susmulkintais žalumynais. Sudedame ant tešlos. Išplakame kiaušinius su grietine ir miltais. Supilame ant žuvies.

  4. Kepame 40 - 45 minutes 180 °C orkaitėje.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų