Aronijų pudingas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai batonas (riekelės)
1.5 stiklinės aronijos
4 vienetai kiaušiniai
1 stiklinė pienas
6 valgomieji šaukštai cukrus
1 vienetas citrinos
3 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
3 valgomieji šaukštai lazdyno riešutai (smulkinti)
šiek tiek margarinas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Batoną supjaustykite nedideliais kubeliais, pamirkykite kiaušinių, pieno ir 2 šaukštų cukraus plakinyje.
Kepimo formą patepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais ir sudėkite pusę batono kubelių. Po to supilkite aronijas, sumaišytas su 4 šaukštais cukraus. Ant jų vėl dėkite batono kubelius, o viršų barstykite susmulkintais riešutais. Jei liko kiaušinių plakinio, jį užpilkite ant viršaus.
Kepkite orkaitėje, kol batono kubeliai gražiai apskrus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aronijų pudingas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Batoną supjaustykite nedideliais kubeliais, pamirkykite kiaušinių, pieno ir 2 šaukštų cukraus plakinyje.
Kepimo formą patepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais ir sudėkite pusę batono kubelių. Po to supilkite aronijas, sumaišytas su 4 šaukštais cukraus. Ant jų vėl dėkite batono kubelius, o viršų barstykite susmulkintais riešutais. Jei liko kiaušinių plakinio, jį užpilkite ant viršaus.
Kepkite orkaitėje, kol batono kubeliai gražiai apskrus.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų