Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
Kepimo skardą ištepkite sviestu.
Ant dugno sudėkite žuvies gabaliukus.
Ant žuvies sudėkite bulvių ir morkų gabaliukus.
Pieną išmaišykite su majonezu ir prieskoniais.
Pieno masę supilkite į skardą. Viršų apibarstykite sūriu ir krapais.
Kepkite apie 25-30 minučių.
Skanaus!
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | žuvis (tilapijos ar kitos žuvies filė) |
| šiek tiek | krapai |
| 200 gramų | morkos (virtos) |
| 100 gramų | sūris (fermentinis) |
| 250 gramų | bulvių (virtos) |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 300 mililitrų | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevečių užkepėlė
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Žuvis pagal Ingą
-
Žuvies pyragas
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Greitas omletas
-
Itališka pica
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
-
Ryžių apkepas su obuoliais
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Soti Sauliaus pica
-
Pica „Greitukas“
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Džiovintų vaisių plokštainis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Ryžių apkepas
-
Grybų apkepas
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, tilapijos ar kitos žuvies filė,
400 gramų - Krapai
-
Morkos, virtos,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Bulvės, virtos,
250 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Pienas,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
Kepimo skardą ištepkite sviestu.
Ant dugno sudėkite žuvies gabaliukus.
Ant žuvies sudėkite bulvių ir morkų gabaliukus.
Pieną išmaišykite su majonezu ir prieskoniais.
Pieno masę supilkite į skardą. Viršų apibarstykite sūriu ir krapais.
Kepkite apie 25-30 minučių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
