Gardžioji pica
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | tešla (sluoksniuota) |
150 gramų | dešra |
3 | pomidorai |
200 | sūris (fermnetinis) |
4 valgomieji šaukštai | kečupas |
1 sauja | žalumynų |
1 valgomasis šaukštas | augalinio aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iškočiokite tešlą , supjaustyti apskritimais (turėtų gautis 3 paplotėliai). Tešlą aptepkite kečupu.
2.
Dešrą supjaustykite kubeliais ar griežinėliais ir uždėkite kečupo.
3.
Ant dešros sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus. Užbarstykite smulkintais žalumynais.
4.
Picą kepkite orkaitėje 30 - 40 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, užbarstykite tarkuotą sūrį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Batono-obuolių apkepas
- Silkės apkepas
- Pievagrybių apkepas
- Tarta su špinatais ir dešrelėmis
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Tirolietiškas omletas su grybais
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Olandiškas ryžių apkepas
- Varškės ir bananų apkepas
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Soti Sauliaus pica
- Lietinių tortas
- Vištienos pyragas su grybais
- Mamos picos padas
- Prancūziškas pyragas
- Kopūstų apkepas
- Ryžių apkepas su obuoliais
- Suši pica
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Bulvių plokštainis su grybais
Gardžioji pica
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla, sluoksniuota,
500 gramų -
Dešra,
150 gramų -
Pomidorai,
3 -
Sūris, fermnetinis,
200 -
Kečupas,
4 valgomieji šaukštai -
Žalumynai,
1 sauja -
Augalinis aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iškočiokite tešlą , supjaustyti apskritimais (turėtų gautis 3 paplotėliai). Tešlą aptepkite kečupu.
Dešrą supjaustykite kubeliais ar griežinėliais ir uždėkite kečupo.
Ant dešros sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus. Užbarstykite smulkintais žalumynais.
Picą kepkite orkaitėje 30 - 40 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, užbarstykite tarkuotą sūrį.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...