Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 6 vienetai | kiaušiniai |
| 6 vienetai | dešrelės |
| 100 mililitrų | pienas |
| 100 gramų | fermentinio sūrio |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 30 gramų | poras |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supjaustyti svogūną, porą, dešreles bei pomidorą norimo dydžio gabaliukais. Sutarkuoti sūrį.
2.
Suplakti kiaušinius su pienu, druska bei pipirais, sudėti sūrį ir paruoštas daržoves, dešreles.
3.
Supilti į kepimo formą ir kepti apie 20 min. 180 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Omletas su paprika
-
Batono-obuolių apkepas
-
Avižinės košės apkepas
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Grybų apkepas
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Picos paplotėlis su varške
-
Omletas "Kitaip"
-
Duonos apkepas
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Pica su vištiena
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Gardžioji pica
-
Bulvių pica
-
Žuvies pudingas
-
Omletas su žirneliais
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Dešrelės,
6 vienetai -
Pienas,
100 mililitrų -
Fermentinis sūris,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Poras,
30 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Aliona
Gaminimo eiga:
Supjaustyti svogūną, porą, dešreles bei pomidorą norimo dydžio gabaliukais. Sutarkuoti sūrį.
Suplakti kiaušinius su pienu, druska bei pipirais, sudėti sūrį ir paruoštas daržoves, dešreles.
Supilti į kepimo formą ir kepti apie 20 min. 180 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai