1 vienetas | bemielės sluoksniuotos tešlos |
200 gramų | sūris |
200 gramų | varškė |
5 vienetai | dešrelės |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | mocarela sūris |
50 gramų | špinatai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 žiupsnelis | džiovintas bazilikas |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Olandiškas ryžių apkepas
- Omletas su paprika
- Menkės apkepas su grybais
- Bulvių plokštainis su grybais
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Alkanųjų pica
- Grybų apkepas
- Omletas "Kitaip"
- Speltos pica
- Batono-obuolių apkepas
- Įdaryti pievagrybiai
- Suflė su žirneliais
- Varškės ir ryžių apkepas
- Turkiška pica
- Soti pica
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Napoletana picos gaminimas namie
- Lašišos apkepas
- Pica „Greitukas“
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bemielė sluoksniuota tešla,
1 vienetas -
Sūris,
200 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Dešrelės,
5 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Mocarela sūris,
100 gramų -
Špinatai,
50 gramų -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Džiovintas bazilikas,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bemielę tešlą pakloti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir patepti pomidorų padažu.
Špinatus pakepinti su sviesto. Varškę sumaišyti su kiaušiniu, druska, bazilikais ir atvėsusiais špinatais.
Viską dėti sluoksniais: ant tešlos dėti varškės masę, po to supjaustytas dešreles, sutarkuotą fermentinį sūrį, griežinėliais supjaustyti mocarelą. Įdarą sudėti taip, kad liktu tešlos užlenkti kraštelius. Viską aptepti plaktu kiaušiniu.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 30 minučių. Skanaus.