
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | bemielės sluoksniuotos tešlos |
200 gramų | sūris |
200 gramų | varškė |
5 vienetai | dešrelės |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | mocarela sūris |
50 gramų | špinatai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 žiupsnelis | džiovintas bazilikas |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bemielę tešlą pakloti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir patepti pomidorų padažu.
2.
Špinatus pakepinti su sviesto. Varškę sumaišyti su kiaušiniu, druska, bazilikais ir atvėsusiais špinatais.
3.
Viską dėti sluoksniais: ant tešlos dėti varškės masę, po to supjaustytas dešreles, sutarkuotą fermentinį sūrį, griežinėliais supjaustyti mocarelą. Įdarą sudėti taip, kad liktu tešlos užlenkti kraštelius. Viską aptepti plaktu kiaušiniu.
4.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 30 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinės košės apkepas
-
Alkanųjų pica
-
Pievagrybių apkepas
-
Varškės ir manų apkepas
-
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
-
Grybų apkepas
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Obuolių apkepas
-
Pica Margarita
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Pica „Greitukas“
-
Lazanija su baziliku
-
Super kiaušinienė
-
Desertinis manų apkepas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Žuvies pyragas
-
Kepta žuvis su daržovėmis
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bemielė sluoksniuota tešla,
1 vienetas -
Sūris,
200 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Dešrelės,
5 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Mocarela sūris,
100 gramų -
Špinatai,
50 gramų -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Džiovintas bazilikas,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Bemielę tešlą pakloti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir patepti pomidorų padažu.
Špinatus pakepinti su sviesto. Varškę sumaišyti su kiaušiniu, druska, bazilikais ir atvėsusiais špinatais.
Viską dėti sluoksniais: ant tešlos dėti varškės masę, po to supjaustytas dešreles, sutarkuotą fermentinį sūrį, griežinėliais supjaustyti mocarelą. Įdarą sudėti taip, kad liktu tešlos užlenkti kraštelius. Viską aptepti plaktu kiaušiniu.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 30 minučių. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...