Suši pica
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.6 vieneto kvietiniai miltai (būna picos miltų, galima su jais)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
100 mililitrų vanduo (šilto)
200 gramų mėsa (kumpis arba dešra)
200 gramų sūris (fermentinis)
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
2 valgomieji šaukštai prieskoniai (picos)
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į miltus pilti aliejų ir vandenį, išminkyti tešlą ir palikti pakilti apie 30 minučių. Fermentinį sūrį sutarkuoti, dešrą arba kumpį supjaustyti mažais kvadratėliais ir sumaišyti su tarkuotu sūriu bei picos prieskoniais. Iš tešlos iškočioti paplotėlį, jį aptepti pomidorų padažu arba pasta, paskleisti sūrio ir kumpio mišinį ir viską susukti kaip vyniotinį. šiek tiek susuktą suktinuką paspausti ir aštriu peiliu supjaustyti maždaug 1,5 cm pločio griežinėliais. Griežinėlius dėti į kepimo indą atpjautąja puse ir aptepti kiaušinio, druskos ir pipirų plakiniu. Kepti apie 30-40 minučių vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Suši pica

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į miltus pilti aliejų ir vandenį, išminkyti tešlą ir palikti pakilti apie 30 minučių. Fermentinį sūrį sutarkuoti, dešrą arba kumpį supjaustyti mažais kvadratėliais ir sumaišyti su tarkuotu sūriu bei picos prieskoniais. Iš tešlos iškočioti paplotėlį, jį aptepti pomidorų padažu arba pasta, paskleisti sūrio ir kumpio mišinį ir viską susukti kaip vyniotinį. šiek tiek susuktą suktinuką paspausti ir aštriu peiliu supjaustyti maždaug 1,5 cm pločio griežinėliais. Griežinėlius dėti į kepimo indą atpjautąja puse ir aptepti kiaušinio, druskos ir pipirų plakiniu. Kepti apie 30-40 minučių vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (2)


  • to Sveiki 2014-01-12 20:36

    Na tai dar ne didelė problema, viskas daugmaž suprantama. Bet va 0,6 vieneto miltų... va čia tai mįslė. Kas tas miltų vienetas?


  • Sveiki 2013-09-22 10:38

    Nelabai supratau apie tuos griezinelius, tai cia tokie kaip suktinukai? o atpjautoji puse-tai cia jau gaunasi dvi atpjautosios puses. Bet cia jau nebe pica, o suktinukai ir nesigaus, kaip nuotraukoj pavaizduota


Daugiau receptų