150 gramų | tunas (konservuotas savo sultyse) |
160 gramų | tešla (sluoksniuota) |
8 vienetai | pomidorai (vyšniniai) |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | špinatai |
šiek tiek | petražolės |
120 gramų | mocarela sūris |
Ant tešlos sudėjau pomidorų puseles.
Tuną sumaišiau su žalumynais ir sutarkuotu sūriu (50 g). Šią masę taip pat sudėjau ant tešlos.
Viršų apibarsčiau likusiu sūriu (70 g).
Viską užpyliau kiaušinių plakiniu.
Kepiau apie 15 minučių 180° C orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės apkepas su razinomis
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Šašlykai garstyčių marinate
- Bulvių ir varškės apkepas
- Austrijos varškėtis
- Kepenėlių kepsneliai
- Varškės apkepas su žemuogėm
- Varškėtukas
- Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
- Paprastas varškės apkepas
- Varškės apkepas su razinomis
- Sūrio kepsnys
- Šventinė kiaulienos armonikėlė
- Omletas su žirneliais
- Florencijos kiaušiniai
- Aromatingieji varškėčiai
- Varškėčiai su bulvėmis
- Greitas omletas
- Varškės apkepas
- Dešrelės su įdaru
Stebuklingas omletas
- Paruošimo laikas:
-
Tunas, konservuotas savo sultyse,
150 gramų -
Tešla, sluoksniuota,
160 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
8 vienetai -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Špinatai
- Petražolės
-
Mocarela sūris,
120 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kepimo formą patepiau aliejumi ir įtiesiau tešlą.
Ant tešlos sudėjau pomidorų puseles.
Tuną sumaišiau su žalumynais ir sutarkuotu sūriu (50 g). Šią masę taip pat sudėjau ant tešlos.
Viršų apibarsčiau likusiu sūriu (70 g).
Viską užpyliau kiaušinių plakiniu.
Kepiau apie 15 minučių 180° C orkaitėje.
Komentarai (5)
-
kiausas
2015-06-01 22:18
O kur tie kiausiniai?
-
Emigravusi
2012-02-25 17:22
Vokietijoje labai paplites patiekalas kepti kiausiniai su virtomis bulvemis ir spinatais. Puode pakepinami susmulkinti parukyti lasinukai, sudedami supjaustyti spinatai, truputis vandens, druskos, pipiru ir troskinama. Baigiant troskintis ipilama truputis vandens su miltais ir uzvirinama. Labai skanus, sveikas ir greitai paruosiamas patiekalas.