
Ryžių apkepas su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | ryžiai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
8 vienetai | obuoliai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 litras | vanduo |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį vandenį suberti nuplautus ryžius. Kai ryžiai išvirs, sudėti sviestą. Į paruoštą formą dėti 1 eilę ryžių, 2 eiles skiltelėmis pjaustytų obuolių, apibarstytų cinamonu ir cukrumi. Ant kiekvienos obuolių eilės užpilti gerai išplaktų kiaušinių. Kepama orkaitėje 15—30 min. Gali būti paduodamas šiltas arba šaltas. Prie apkepo paduodamas saldus šaltas pienas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Suši pica
-
Pica „Greitukas“
-
Šventinė kiaušinienė
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Ryžių apkepas
-
Džiovintų vaisių plokštainis
-
Grybų apkepas
-
Lašišos apkepas
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Krevečių užkepėlė
-
Bulvių pica
-
Pica su vištiena
-
Omletas su žirneliais
-
Sotusis omletas
-
Picos paplotėlis su varške
-
Purus rikotos sūrio apkepas
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
Ryžių apkepas su obuoliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
400 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Obuoliai,
8 vienetai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 litras -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberti nuplautus ryžius. Kai ryžiai išvirs, sudėti sviestą. Į paruoštą formą dėti 1 eilę ryžių, 2 eiles skiltelėmis pjaustytų obuolių, apibarstytų cinamonu ir cukrumi. Ant kiekvienos obuolių eilės užpilti gerai išplaktų kiaušinių. Kepama orkaitėje 15—30 min. Gali būti paduodamas šiltas arba šaltas. Prie apkepo paduodamas saldus šaltas pienas.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Monika
2011-10-11 17:09
Kiek šiame apkepe būtų panašiai kcal? :) Manau netūrėtų būti labai daug, ar klystu? :) Ačiū iš anksto :)
-
Eglė
2009-12-14 00:38
O kaip tas eiles suprasti? Čia sluoksniai?
-
gabrielius
2009-01-21 17:39
pasigaminau,labai skanu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...