Keptuvėje su aliejumi iškepti įtrintą prieskoniais žuvį. Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustyti griežinėliais, pakepinti aliejuje, po to sudėti burokine tarka sutarkuotas morkas ir viską troškinti apie 15 min (galima truputį pasūdyti).
Į skardą su sviestiniu popieriumi dėti sluoksniais: iškeptą žuvį, troškintus svogūnus su morkomis, virtus ryžius, tarkuotą fermentinį sūrį. Uždengti apkepą folija ir kepti 180-190 laipsnių orkaitėje apie 25-30 min. Pateikti apkepą su majonezu arba kitu majonezo padažu.

Žuvies apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
5 vienetai | svogūnai |
300 gramų | morkos |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
400 gramų | ryžiai (virti) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Spageti su krevetėmis
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Lašiša garuose
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Lašiša „My little secret“
-
Lašiša su daržovėmis
-
Lašišos vėrinukai
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Lazanija su lašiša
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Tuno salotos su feta sūriu
Žuvies apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka,
500 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Morkos,
300 gramų - Aliejus, kepimui
-
Ryžiai, virti,
400 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai, žuviai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje su aliejumi iškepti įtrintą prieskoniais žuvį. Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustyti griežinėliais, pakepinti aliejuje, po to sudėti burokine tarka sutarkuotas morkas ir viską troškinti apie 15 min (galima truputį pasūdyti).
Į skardą su sviestiniu popieriumi dėti sluoksniais: iškeptą žuvį, troškintus svogūnus su morkomis, virtus ryžius, tarkuotą fermentinį sūrį. Uždengti apkepą folija ir kepti 180-190 laipsnių orkaitėje apie 25-30 min. Pateikti apkepą su majonezu arba kitu majonezo padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Lukas
2017-03-23 23:27
Žuvies apkepas "pūlis"
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...