500 gramų | jūros lydeka |
5 vienetai | svogūnai |
300 gramų | morkos |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
400 gramų | ryžiai (virti) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
Į skardą su sviestiniu popieriumi dėti sluoksniais: iškeptą žuvį, troškintus svogūnus su morkomis, virtus ryžius, tarkuotą fermentinį sūrį. Uždengti apkepą folija ir kepti 180-190 laipsnių orkaitėje apie 25-30 min. Pateikti apkepą su majonezu arba kitu majonezo padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Orkaitėje keptos telapijos
- Lašiša folijoje
- Karpis, keptas orkaitėje
- Žuvis su alyvuogėmis
- Jūreivio sapnas
- Įdaryta lazanija
- Silkių tango ant burokėlių
- Skumbrė su svogūnais grilyje
- Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Žuvų piršteliai (naminiai)
- Silkė pataluose
- Orkaitėje kepta lašiša
- Lašiša garuose
- Troškintas lynas
- Kepta žuvis su grybais
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
- Sardelės apsuktos bekonu
- Pyragas su lašišos įdaru
- Įdaryta lydeka
Žuvies apkepas
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka,
500 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Morkos,
300 gramų - Aliejus, kepimui
-
Ryžiai, virti,
400 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai, žuviai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Keptuvėje su aliejumi iškepti įtrintą prieskoniais žuvį. Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustyti griežinėliais, pakepinti aliejuje, po to sudėti burokine tarka sutarkuotas morkas ir viską troškinti apie 15 min (galima truputį pasūdyti).
Į skardą su sviestiniu popieriumi dėti sluoksniais: iškeptą žuvį, troškintus svogūnus su morkomis, virtus ryžius, tarkuotą fermentinį sūrį. Uždengti apkepą folija ir kepti 180-190 laipsnių orkaitėje apie 25-30 min. Pateikti apkepą su majonezu arba kitu majonezo padažu.
Komentarai (3)
-
Lukas
2017-03-23 23:27
Žuvies apkepas "pūlis"