Keptuvėje su aliejumi iškepti įtrintą prieskoniais žuvį. Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustyti griežinėliais, pakepinti aliejuje, po to sudėti burokine tarka sutarkuotas morkas ir viską troškinti apie 15 min (galima truputį pasūdyti).
Į skardą su sviestiniu popieriumi dėti sluoksniais: iškeptą žuvį, troškintus svogūnus su morkomis, virtus ryžius, tarkuotą fermentinį sūrį. Uždengti apkepą folija ir kepti 180-190 laipsnių orkaitėje apie 25-30 min. Pateikti apkepą su majonezu arba kitu majonezo padažu.

Žuvies apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
5 vienetai | svogūnai |
300 gramų | morkos |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
400 gramų | ryžiai (virti) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Žuvis ant grilio
-
Troškinta lydeka
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Žuvies pudingas
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Kepti karosai
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Žuvies pyragas
-
Folijoje kepta žuvis
Žuvies apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka,
500 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Morkos,
300 gramų - Aliejus, kepimui
-
Ryžiai, virti,
400 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai, žuviai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje su aliejumi iškepti įtrintą prieskoniais žuvį. Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustyti griežinėliais, pakepinti aliejuje, po to sudėti burokine tarka sutarkuotas morkas ir viską troškinti apie 15 min (galima truputį pasūdyti).
Į skardą su sviestiniu popieriumi dėti sluoksniais: iškeptą žuvį, troškintus svogūnus su morkomis, virtus ryžius, tarkuotą fermentinį sūrį. Uždengti apkepą folija ir kepti 180-190 laipsnių orkaitėje apie 25-30 min. Pateikti apkepą su majonezu arba kitu majonezo padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Lukas
2017-03-23 23:27
Žuvies apkepas "pūlis"
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...