Svogūnus nulupame, susmulkiname ir kelias minutes pakepiname šaukšte aliejaus.
Moliūgus nulupame, išpjaustome sėklas ir stambiai sutarkuojame. Gerai išsukame su atvėsintais ryžiais, sojų padažu, kiaušiniais ir kepintais svogūnais. Viską sukrečiame į aliejumi išteptą kepimo indą.
Miltus pakepiname svieste, supilame pieną, grietinę, pagardiname prieskoniais ir supilame ant moliūgų tyrės.
Viršų apibarstome tarkuotu parmezanu. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 40 min.
Skanaus!
Moliūgų ir ryžių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | moliūgai |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | žalumynų (sukapoti) |
1 stiklinė | ryžiai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sotūs pietūs
- Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
- Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
- Makaronai su tunu ir baklažanais
- Varškės apkepas su ryžiais
- Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
- Makaronai su daržovėmis
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Makaronų apkepas su kalakutiena
- Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
- Spagečiai a‘la Carbonara
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
- Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
- Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
- Tagliatelle su grybų padažu
- Plovas su baklažanais
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Makaronų ir obuolių apkepas
- Makaronai su česnakiniu padažu
Moliūgų ir ryžių apkepas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Parmezano sūris, tarkuotas,
200 gramų -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Žalumynai, sukapoti
-
Ryžiai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus nulupame, susmulkiname ir kelias minutes pakepiname šaukšte aliejaus.
Moliūgus nulupame, išpjaustome sėklas ir stambiai sutarkuojame. Gerai išsukame su atvėsintais ryžiais, sojų padažu, kiaušiniais ir kepintais svogūnais. Viską sukrečiame į aliejumi išteptą kepimo indą.
Miltus pakepiname svieste, supilame pieną, grietinę, pagardiname prieskoniais ir supilame ant moliūgų tyrės.
Viršų apibarstome tarkuotu parmezanu. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 40 min.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (6)
-
Agnė
2019-05-07 12:02
Man irgi labai patinka. Karts nuo karto iškeptų.
-
Viktorija
2016-08-24 14:56
Visiskai nevykes apkepas.. kose ryziu,moliugo ir svogunu...
-
Jelena
2012-12-10 14:46
Labai skanu :) Gal nuo moliūgo priklauso, nes man gavosi minkštas, purus apkepas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...