
Olandiškas ryžių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | ryžiai |
2 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | silkė |
4 vienetai | pomidorai |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, makaronai su sūriu) |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Pasūdytame vandenyje išverdama biri ryžių košė. Į sviestu išteptą skardą pakaitomis susluoksniuojami ryžiai ir silkių filė su skiltelėmis supjaustytais pomidorais. Viršutinis — ryžių — sluoksnis apipilamas truputį pasūdyta grietinėle ir, uždėjus keletą gabaliukų sviesto, apibarstomas tarkuotu sūriu. Pyragas kepamas orkaitėje 15 min. Prie jo paduodamos lapinės salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Grikių apkepas
-
Ryžių pyragas su silke
-
Super kiaušinienė
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Varškės ir bananų apkepas
-
Menkės apkepas su grybais
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Pyragas „La Sūrio“
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Prancūziškas pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Batono-obuolių apkepas
-
Cukinijos apkepas su ryžiais
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Omletas "Kitaip"
-
Obuolių apkepas
-
Turkiška pica
-
Pyragas su žuvies įdaru
Olandiškas ryžių pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės -
Silkė,
2 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Sūris, tarkuotas, makaronai su sūriu,
2 valgomieji šaukštai - Sviestas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasūdytame vandenyje išverdama biri ryžių košė. Į sviestu išteptą skardą pakaitomis susluoksniuojami ryžiai ir silkių filė su skiltelėmis supjaustytais pomidorais. Viršutinis — ryžių — sluoksnis apipilamas truputį pasūdyta grietinėle ir, uždėjus keletą gabaliukų sviesto, apibarstomas tarkuotu sūriu. Pyragas kepamas orkaitėje 15 min. Prie jo paduodamos lapinės salotos.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Sandra
2013-02-04 18:46
kokioje temperaturoje kepamas pyragas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...