Lietuviški "sushiai"
AUTORIUS:
Inesa
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų silkė (filė )
6 vienetai bulvių ( virtos)
0.5 vieneto morkos (virtos)
100 gramų burokėliai (virti)
0.5 vieneto svogūnai
1 vienetas agurkų (marinuoti)
0.5 vieneto kiaušiniai (virti)
2 valgomieji šaukštai majonezas (VILNIUS)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Virtas bulves sumalti mėsmalėje, morkas, burokėlius, agurką ir kiaušinį supjaustyti pailgomis juostelėmis. Ant paruošto bambukinio kilimėlio paskirstyti bulvių masę, išilgai jos vidury išdėstyti supjaustytas daržoves ir kiaušinį. Šį ingedientų "takelį" patepti majonezu. Bambukinio kilimėlio pagalba suformuoti "sushius" bei papuošti šį skanumyną silkės gabaliukais bei svogūnais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lietuviški "sushiai"

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Virtas bulves sumalti mėsmalėje, morkas, burokėlius, agurką ir kiaušinį supjaustyti pailgomis juostelėmis. Ant paruošto bambukinio kilimėlio paskirstyti bulvių masę, išilgai jos vidury išdėstyti supjaustytas daržoves ir kiaušinį. Šį ingedientų "takelį" patepti majonezu. Bambukinio kilimėlio pagalba suformuoti "sushius" bei papuošti šį skanumyną silkės gabaliukais bei svogūnais.

Receptą atsiuntė Inesa
Reklama:

Komentarai (4)


  • aloyzas 2015-11-26 11:45

    nu man teis laba pciko atrodo galceu esti ir esti


  • Ona 2015-11-17 12:47

    Labai nuostabus receptas,daugiau tokių. Kaip tik Naujiems metams :)


  • Kaunietis 2015-04-17 17:57

    Išsityčiojimas iš maisto.


Daugiau receptų