Žuvis ant grilio
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 2 vienetai | žuvis (saja ir mankė) |
| 50 mililitrų | žaliosios citrinos sultys |
| 1 valgomasis šaukštas | prieskoninės žolelės |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | pipirai |
| 1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvis įtriname druska ir pipirais, palaikome per naktį.
2.
Kelias valandas prieš kepimą dar įtriname laimo sultimis ir prieskoninėmis žolelėmis. Paįvairinimui vieną žuvytę įtriname čili pipiru.
3.
Kepame kepsninėje. Galima kepti ir neuždengus, tačiau taip žuvis bus kiek sausesnė.
4.
Kepant vis aplaistome alumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kotletai
-
Farširuota lydeka
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Eršketas šampane
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Kepti karosai
-
Žuvies kukulaičiai
-
Žuvis su persikais
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Apelsininė lašiša
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Įdaryti kalmarai
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Skani zuvytė
-
Lašiša grietinėlės padaže
Žuvis ant grilio
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Žuvis, saja ir mankė,
2 vienetai -
Žaliosios citrinos sultys,
50 mililitrų -
Prieskoninės žolelės,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai,
1 valgomasis šaukštas -
Aitriosios paprikos milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis įtriname druska ir pipirais, palaikome per naktį.
Kelias valandas prieš kepimą dar įtriname laimo sultimis ir prieskoninėmis žolelėmis. Paįvairinimui vieną žuvytę įtriname čili pipiru.
Kepame kepsninėje. Galima kepti ir neuždengus, tačiau taip žuvis bus kiek sausesnė.
Kepant vis aplaistome alumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
