
Žuvis ant grilio
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | žuvis (saja ir mankė) |
50 mililitrų | žaliosios citrinos sultys |
1 valgomasis šaukštas | prieskoninės žolelės |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 valgomasis šaukštas | pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvis įtriname druska ir pipirais, palaikome per naktį.
2.
Kelias valandas prieš kepimą dar įtriname laimo sultimis ir prieskoninėmis žolelėmis. Paįvairinimui vieną žuvytę įtriname čili pipiru.
3.
Kepame kepsninėje. Galima kepti ir neuždengus, tačiau taip žuvis bus kiek sausesnė.
4.
Kepant vis aplaistome alumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Karališkas Grill otas
-
Menkės kukuliai
-
Skani zuvytė
-
Žuvies kukuliai
-
Krevečių užkepėlė
-
Kepta marinuota menkė
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Žuvies kukulaičiai
-
Žuvies šašlykai
-
Jūreivio sapnas
-
Lašišos užkandėlė
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Virtas karšis
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Folijoje kepta žuvis
-
Lašiša su citrina
-
Tešloje kepta lašiša
Žuvis ant grilio
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Žuvis, saja ir mankė,
2 vienetai -
Žaliosios citrinos sultys,
50 mililitrų -
Prieskoninės žolelės,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai,
1 valgomasis šaukštas -
Aitriosios paprikos milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis įtriname druska ir pipirais, palaikome per naktį.
Kelias valandas prieš kepimą dar įtriname laimo sultimis ir prieskoninėmis žolelėmis. Paįvairinimui vieną žuvytę įtriname čili pipiru.
Kepame kepsninėje. Galima kepti ir neuždengus, tačiau taip žuvis bus kiek sausesnė.
Kepant vis aplaistome alumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...