
Žuvis ant grilio
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | žuvis (saja ir mankė) |
50 mililitrų | žaliosios citrinos sultys |
1 valgomasis šaukštas | prieskoninės žolelės |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 valgomasis šaukštas | pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvis įtriname druska ir pipirais, palaikome per naktį.
2.
Kelias valandas prieš kepimą dar įtriname laimo sultimis ir prieskoninėmis žolelėmis. Paįvairinimui vieną žuvytę įtriname čili pipiru.
3.
Kepame kepsninėje. Galima kepti ir neuždengus, tačiau taip žuvis bus kiek sausesnė.
4.
Kepant vis aplaistome alumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša garuose
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Virta žuvis tešloje
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Žuvies šašlykai
-
Išmarinuota žuvis
-
Žuvies kepsneliai
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Lydekos kepsneliai
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Menkė su apelsinais
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Kepta aštri menkė
-
Lašiša „My little secret“
-
Virta žuvis tešloje
Žuvis ant grilio
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Žuvis, saja ir mankė,
2 vienetai -
Žaliosios citrinos sultys,
50 mililitrų -
Prieskoninės žolelės,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai,
1 valgomasis šaukštas -
Aitriosios paprikos milteliai,
1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo eiga:
Žuvis įtriname druska ir pipirais, palaikome per naktį.
Kelias valandas prieš kepimą dar įtriname laimo sultimis ir prieskoninėmis žolelėmis. Paįvairinimui vieną žuvytę įtriname čili pipiru.
Kepame kepsninėje. Galima kepti ir neuždengus, tačiau taip žuvis bus kiek sausesnė.
Kepant vis aplaistome alumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...