
Žuvis ant grilio
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | žuvis (saja ir mankė) |
50 mililitrų | žaliosios citrinos sultys |
1 valgomasis šaukštas | prieskoninės žolelės |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 valgomasis šaukštas | pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvis įtriname druska ir pipirais, palaikome per naktį.
2.
Kelias valandas prieš kepimą dar įtriname laimo sultimis ir prieskoninėmis žolelėmis. Paįvairinimui vieną žuvytę įtriname čili pipiru.
3.
Kepame kepsninėje. Galima kepti ir neuždengus, tačiau taip žuvis bus kiek sausesnė.
4.
Kepant vis aplaistome alumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Žuvis su persikais
-
Keptas upėtakis
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Žuvis tešloje
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Kepta plekšnė padaže
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Menkė su apelsinais
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Lašišos vėrinukai
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Karpis, šutintas aluje
-
Eršketas šampane
-
Plekšnė su padažu
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
Žuvis ant grilio
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Žuvis, saja ir mankė,
2 vienetai -
Žaliosios citrinos sultys,
50 mililitrų -
Prieskoninės žolelės,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai,
1 valgomasis šaukštas -
Aitriosios paprikos milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis įtriname druska ir pipirais, palaikome per naktį.
Kelias valandas prieš kepimą dar įtriname laimo sultimis ir prieskoninėmis žolelėmis. Paįvairinimui vieną žuvytę įtriname čili pipiru.
Kepame kepsninėje. Galima kepti ir neuždengus, tačiau taip žuvis bus kiek sausesnė.
Kepant vis aplaistome alumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...