
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
16 vienetų | volvainiai ((kepti)) | |
200 gramų | kastinys (žemaitiškas) | |
šiek tiek | silkė (ZIGMO ) | |
2 vienetai | figos | |
0.5 vieneto | apelsinų | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išsikepkite valovanus, į jų vidų įspauskite kastinio. Atpjaukite 2 plonus griežinėlius silkės (per visą skersmenį). Patiekite kartu su figos riekele, apelsino skiltele ir papuoškite maža petražolės šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Kepta žuvis
-
Lašišos užkandėlė
-
Keptas upėtakis
-
Lašiša garuose
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvies kukuliai
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Kepta marinuota menkė
-
Žuvis su daržovėmis
-
Žuvis su migdolais
-
Lietuviški "sushiai"
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Ant grotelių kepta žuvis
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Volvainiai, (kepti),
16 vienetų -
Kastinys, žemaitiškas,
200 gramų - Silkė, ZIGMO
-
Figos,
2 vienetai -
Apelsinai,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsikepkite valovanus, į jų vidų įspauskite kastinio. Atpjaukite 2 plonus griežinėlius silkės (per visą skersmenį). Patiekite kartu su figos riekele, apelsino skiltele ir papuoškite maža petražolės šakele.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...