
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
16 vienetų | volvainiai ((kepti)) | |
200 gramų | kastinys (žemaitiškas) | |
šiek tiek | silkė (ZIGMO ) | |
2 vienetai | figos | |
0.5 vieneto | apelsinų | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išsikepkite valovanus, į jų vidų įspauskite kastinio. Atpjaukite 2 plonus griežinėlius silkės (per visą skersmenį). Patiekite kartu su figos riekele, apelsino skiltele ir papuoškite maža petražolės šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis tešloje
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Farširuota lydeka
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Troškintas lynas
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Kulebekas
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Keptos plekšnės
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Kepta stinta su krapais
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Išmarinuota žuvis
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Volvainiai, (kepti),
16 vienetų -
Kastinys, žemaitiškas,
200 gramų - Silkė, ZIGMO
-
Figos,
2 vienetai -
Apelsinai,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsikepkite valovanus, į jų vidų įspauskite kastinio. Atpjaukite 2 plonus griežinėlius silkės (per visą skersmenį). Patiekite kartu su figos riekele, apelsino skiltele ir papuoškite maža petražolės šakele.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...