Lašiša su pievagrybiais
AUTORIUS:
Eglė
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų lašiša (pjaustinis)
180 mililitrų sultinys (daržovių)
30 gramų pievagrybiai
1 arbatinis šaukštelis druska
1 arbatinis šaukštelis čiobreliai (džiovinti)
1 arbatinis šaukštelis pipirai (juodi, malti)
30 mililitrų grietinėlės, 35%
2 valgomieji šaukštai garstyčios
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žuvį nuplauti, nusausinti. Apibarstyti čiobreliais, pipirais ir druska. Kepti ant vidutinės ugnies apie 2 min. iš abiejų pusių. Supilti sultinį ir kaitinti, kol užvirs. Tada karštį sumažinti ir uždengus troškinti apie 5 min. Suberti smulkintus pievagrybius. Kaitinti dar apie 1 min. Žuvį išimti ir palikti šiltai. Į likusį sultinį supilti grietinėlę ir sudėti garstyčias. Išmaišyti ir kaitinti apie 2 min. Pagardinti prieskoniais, išmaišyti, ir patiekiant aplieti žuvį. Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Lašiša su pievagrybiais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvį nuplauti, nusausinti. Apibarstyti čiobreliais, pipirais ir druska. Kepti ant vidutinės ugnies apie 2 min. iš abiejų pusių. Supilti sultinį ir kaitinti, kol užvirs. Tada karštį sumažinti ir uždengus troškinti apie 5 min. Suberti smulkintus pievagrybius. Kaitinti dar apie 1 min. Žuvį išimti ir palikti šiltai. Į likusį sultinį supilti grietinėlę ir sudėti garstyčias. Išmaišyti ir kaitinti apie 2 min. Pagardinti prieskoniais, išmaišyti, ir patiekiant aplieti žuvį. Skanaus

Receptą atsiuntė Eglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų