
Lašiša su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų | lašiša (pjaustinis) |
180 mililitrų | sultinys (daržovių) |
30 gramų | pievagrybiai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai (džiovinti) |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (juodi, malti) |
30 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žuvį nuplauti, nusausinti. Apibarstyti čiobreliais, pipirais ir druska. Kepti ant vidutinės ugnies apie 2 min. iš abiejų pusių. Supilti sultinį ir kaitinti, kol užvirs. Tada karštį sumažinti ir uždengus troškinti apie 5 min. Suberti smulkintus pievagrybius. Kaitinti dar apie 1 min. Žuvį išimti ir palikti šiltai. Į likusį sultinį supilti grietinėlę ir sudėti garstyčias. Išmaišyti ir kaitinti apie 2 min. Pagardinti prieskoniais, išmaišyti, ir patiekiant aplieti žuvį. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Žuvies pudingas
-
Sočiausioji pica
-
Menkė tešloje
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Karpis, šutintas aluje
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Rūkytas Karpis
-
Nuostabioji paelija
-
Farširuota lydeka
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Skumbrė su citrina
-
Kepta skumbrė
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Žuvis su migdolais
-
Keptas karpis pomidorų padaže
Lašiša su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Lašiša, pjaustinis,
500 gramų -
Sultinys, daržovių,
180 mililitrų -
Pievagrybiai,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai, džiovinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai, juodi, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinėlė, 35%,
30 mililitrų -
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuplauti, nusausinti. Apibarstyti čiobreliais, pipirais ir druska. Kepti ant vidutinės ugnies apie 2 min. iš abiejų pusių. Supilti sultinį ir kaitinti, kol užvirs. Tada karštį sumažinti ir uždengus troškinti apie 5 min. Suberti smulkintus pievagrybius. Kaitinti dar apie 1 min. Žuvį išimti ir palikti šiltai. Į likusį sultinį supilti grietinėlę ir sudėti garstyčias. Išmaišyti ir kaitinti apie 2 min. Pagardinti prieskoniais, išmaišyti, ir patiekiant aplieti žuvį. Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...