Lydekos filė sumalti.
Cukiniją smulkiai sutarkuoti.
Svogūną sukapoti.
Kiaušinį išplakti su druska, pipirais, grietine ir manų kruopomis.
Į kiaušinio plakinį įmaišyti sumaltą lydeką, cukiniją, svogūną.
Keptuvėje įkaitinti aliejų.
Suformuoti nedidelius blynelius ir apkepti iš abiejų pusių. Kiekvieną pusę reikėtų kepti po 2 minutes ant mažo kaitrumo ugnies.

Cukinijos ir žuvies blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
250 gramų | jūros lydeka |
150 gramų | cukinija |
1 vienetas | svogūnai (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Keptos gelteklės
-
Balta mišrainė
-
Veganiškas skanėstas
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Lietuviški čenakai
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Įdaryti porai
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Bulvių apkepas
-
Įdarytas moliūgas
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Įdarytos cukinijos
Cukinijos ir žuvies blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus, kepimui
-
Jūros lydeka,
250 gramų -
Cukinija,
150 gramų -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Manų kruopos,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydekos filė sumalti.
Cukiniją smulkiai sutarkuoti.
Svogūną sukapoti.
Kiaušinį išplakti su druska, pipirais, grietine ir manų kruopomis.
Į kiaušinio plakinį įmaišyti sumaltą lydeką, cukiniją, svogūną.
Keptuvėje įkaitinti aliejų.
Suformuoti nedidelius blynelius ir apkepti iš abiejų pusių. Kiekvieną pusę reikėtų kepti po 2 minutes ant mažo kaitrumo ugnies.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...