Lydekos filė sumalti.
Cukiniją smulkiai sutarkuoti.
Svogūną sukapoti.
Kiaušinį išplakti su druska, pipirais, grietine ir manų kruopomis.
Į kiaušinio plakinį įmaišyti sumaltą lydeką, cukiniją, svogūną.
Keptuvėje įkaitinti aliejų.
Suformuoti nedidelius blynelius ir apkepti iš abiejų pusių. Kiekvieną pusę reikėtų kepti po 2 minutes ant mažo kaitrumo ugnies.

Cukinijos ir žuvies blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
250 gramų | jūros lydeka |
150 gramų | cukinija |
1 vienetas | svogūnai (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Ryžių pudingas
-
Keptos gelteklės
-
Agurkų pjausniai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Kepti salierai
-
Kopūstienė su grybais
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Įdarytas baklažanas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Kopūstų tortas
Cukinijos ir žuvies blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus, kepimui
-
Jūros lydeka,
250 gramų -
Cukinija,
150 gramų -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Manų kruopos,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydekos filė sumalti.
Cukiniją smulkiai sutarkuoti.
Svogūną sukapoti.
Kiaušinį išplakti su druska, pipirais, grietine ir manų kruopomis.
Į kiaušinio plakinį įmaišyti sumaltą lydeką, cukiniją, svogūną.
Keptuvėje įkaitinti aliejų.
Suformuoti nedidelius blynelius ir apkepti iš abiejų pusių. Kiekvieną pusę reikėtų kepti po 2 minutes ant mažo kaitrumo ugnies.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...