Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
AUTORIUS:
Santa Maria,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų lašiša (filė)
1 arbatinis šaukštelis akmens druskos (malunėlyje)
2 valgomieji šaukštai cukrus
2 valgomieji šaukštai aitriosios paprikos
Salotoms:
1 vienetas agurkų (pjaustytas kubeliais)
2 vienetai avokadų (pjaustytas kubeliais)
3 vienetai svogūnai (žieminiai)
1 pundelis krapai (švieži, smulikint)
0.5 pundelio salotos (romaninės)
1 vienetas žaliosios citrinos sultys
1 valgomasis šaukštas dižono garstyčios
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis. Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius. Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.
2.
Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų. Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.
3.
Pakaitinkite aliejų ir apie 3 - 4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.
4.
Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis. Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.


Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!

Populiariausi receptai šią savaitę

Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Salotoms:
Gaminimo eiga:
  1. Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis. Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius. Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.

  2. Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų. Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.

  3. Pakaitinkite aliejų ir apie 3 - 4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.

  4. Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis. Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.


    Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!

Receptą atsiuntė Santa Maria
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų