
Kepta stinta su krapais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | stinta |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuvalytos žuvys nuplaunamos, apdžiovinamos ir pasūdomos. Įsisūrėjusios žuvys pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje.
2.
Iš žuvų galvų, pelekų ir smulkių žuvelių išverdamas sultinys, nukošiamas, pridedama krapų stiebų ir, pavirinus 15 minučių, vėl nukošiamas. Karštu sultiniu apipilamos žuvys ir padedamos šaltai. Prieš patiekiant sultinys nupilamas, o žuvis pabarstoma smulkiai supjaustytais krapų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Kepta stinta su krapais
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Kepta skumbrė
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Įdaryta lydeka
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Žuvies kukuliukai
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kepta lašiša
-
Itališki koldūnai
-
Jūreivio sapnas
-
Karališkoji silkė
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Lašišos apkepas su špinatais
Kepta stinta su krapais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Stinta,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos žuvys nuplaunamos, apdžiovinamos ir pasūdomos. Įsisūrėjusios žuvys pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje.
Iš žuvų galvų, pelekų ir smulkių žuvelių išverdamas sultinys, nukošiamas, pridedama krapų stiebų ir, pavirinus 15 minučių, vėl nukošiamas. Karštu sultiniu apipilamos žuvys ir padedamos šaltai. Prieš patiekiant sultinys nupilamas, o žuvis pabarstoma smulkiai supjaustytais krapų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...