Kepta stinta su krapais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 kilogramas | stinta |
| 0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuvalytos žuvys nuplaunamos, apdžiovinamos ir pasūdomos. Įsisūrėjusios žuvys pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje.
2.
Iš žuvų galvų, pelekų ir smulkių žuvelių išverdamas sultinys, nukošiamas, pridedama krapų stiebų ir, pavirinus 15 minučių, vėl nukošiamas. Karštu sultiniu apipilamos žuvys ir padedamos šaltai. Prieš patiekiant sultinys nupilamas, o žuvis pabarstoma smulkiai supjaustytais krapų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Karpis, troškintas piene
-
Lašiša „My little secret“
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Žuvis tešloje
-
Keptas ungurys
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Menkės kotletukai
-
Kepta marinuota menkė
-
Keptas upėtakis
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Silkė su svogunais marinate
-
Žuvis su brokoliais
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Kepta lašiša tešloje
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Žuvies pyragas
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Kepta marinuota žuvis
Kepta stinta su krapais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Stinta,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos žuvys nuplaunamos, apdžiovinamos ir pasūdomos. Įsisūrėjusios žuvys pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje.
Iš žuvų galvų, pelekų ir smulkių žuvelių išverdamas sultinys, nukošiamas, pridedama krapų stiebų ir, pavirinus 15 minučių, vėl nukošiamas. Karštu sultiniu apipilamos žuvys ir padedamos šaltai. Prieš patiekiant sultinys nupilamas, o žuvis pabarstoma smulkiai supjaustytais krapų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
