Kepta marinuota menkė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | menkės |
0.5 stiklinės | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvalyta supjaustyta menkė (be kaulų) 30 min. palaikoma citrinos sulčių ir maltų prieskonių marinate. Vėliau pasūdoma, pavoliojama miltuose ir kepama įkaitintame aliejuje ant lengvos ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkių tango ant burokėlių
- Kepta lydeka su daržovėmis
- Karpis su salotomis
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
- Krevečių užkepėlė
- Sardelės apsuktos bekonu
- Kepta aštri menkė
- Keptas upėtakis
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Eršketas šampane
- Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
- Silkė su manų koše
- Lašiša garuose
- Žuvies kepsneliai
- Spageti su krevetėmis
- Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
- Marinuota žuvis su padažu
- Kalmarų žiedai tešloje
Kepta marinuota menkė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Menkės,
1 kilogramas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta supjaustyta menkė (be kaulų) 30 min. palaikoma citrinos sulčių ir maltų prieskonių marinate. Vėliau pasūdoma, pavoliojama miltuose ir kepama įkaitintame aliejuje ant lengvos ugnies.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...