Kepta marinuota menkė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | menkės |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvalyta supjaustyta menkė (be kaulų) 30 min. palaikoma citrinos sulčių ir maltų prieskonių marinate. Vėliau pasūdoma, pavoliojama miltuose ir kepama įkaitintame aliejuje ant lengvos ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Midijų šašlykai
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Žuvis tešloje
-
Žuvis su brokoliais
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Virtas karšis
-
Lazanija su lašiša
-
Lašišų šašlykai
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Žuvies kotletai
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Žuvies kepsneliai
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
Kepta marinuota menkė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Menkės,
1 kilogramas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta supjaustyta menkė (be kaulų) 30 min. palaikoma citrinos sulčių ir maltų prieskonių marinate. Vėliau pasūdoma, pavoliojama miltuose ir kepama įkaitintame aliejuje ant lengvos ugnies.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
