Kepta marinuota menkė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | menkės |
0.5 stiklinės | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvalyta supjaustyta menkė (be kaulų) 30 min. palaikoma citrinos sulčių ir maltų prieskonių marinate. Vėliau pasūdoma, pavoliojama miltuose ir kepama įkaitintame aliejuje ant lengvos ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jūros lydeka Graikiškai
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Troškinta lydeka
- Žuvis tešloje
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Žuvytės tešloje
- Kalmarų žiedai tešloje
- Midijos su špinatais
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Orkaitėje kepta lašiša
- Skani zuvytė
- Sočiausioji pica
- Saldžiarūgštė silkė
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Žuvies blynukai
- Orkaitėje kepta žuvis
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Lazanija su lašiša
- Įdaryta lazanija
Kepta marinuota menkė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Menkės,
1 kilogramas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta supjaustyta menkė (be kaulų) 30 min. palaikoma citrinos sulčių ir maltų prieskonių marinate. Vėliau pasūdoma, pavoliojama miltuose ir kepama įkaitintame aliejuje ant lengvos ugnies.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...