Pica su lašiša
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis | tešla (MANTINGA) |
1 valgomasis šaukštas | pomidorai ((tyrė)) |
500 gramų | lašiša (rūkyta) |
100 gramų | sūris (tarkuotas, DŽIUGAS) |
8 vienetai | pievagrybiai ((vidutinio dydžio) ) |
2 vienetai | svogūnai (raudoni) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2.
Picos tešla iškloti skardą, jos paviršių patepti pomidorų tyre. Ant jos sudėti sluoksnį pievagrybių ant jų dėti svogūnus, visą paviršių uždengti lašiša ir apibarstyti tarkuotu
sūriu.
sūriu.
3.
Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 30 min. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Žuvies kotletai
- Žuvies spurgytės
- Ant iešmo keptas ungurys
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Lašiša garuose
- Žuvis su brokoliais
- Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Kepta menkė su bulvėmis
- Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
- Karpis, šutintas aluje
- Menkė su apelsinais
- Plekšnės filė su plutele
- Lydekos kepsneliai
- Įdaryta lazanija
- Keptas karpis su pomidorais
- Dorada su bulvėmis ispaniskai
- Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
Pica su lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Tešla, MANTINGA,
1 pakelis -
Pomidorai, (tyrė),
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, rūkyta,
500 gramų -
Sūris, tarkuotas, DŽIUGAS,
100 gramų -
Pievagrybiai, (vidutinio dydžio) ,
8 vienetai -
Svogūnai, raudoni,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Picos tešla iškloti skardą, jos paviršių patepti pomidorų tyre. Ant jos sudėti sluoksnį pievagrybių ant jų dėti svogūnus, visą paviršių uždengti lašiša ir apibarstyti tarkuotu
sūriu.Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 30 min. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...