Išvalytas lynas 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau jis pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Tiekiamas su aliejuje keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.

Lynas, keptas ant grotelių
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
0.5 vieneto | citrinos |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saidos filė su ryžiais
-
Midijos su špinatais
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Žuvis padaže
-
Folijoje keptas karpis
-
Žuvies kepsneliai
-
Omarai
-
Žuvies apkepas
-
Lašiša folijoje
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Karpis su salotomis
-
Keptos plekšnės
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Keptas karpis su pomidorais
Lynas, keptas ant grotelių
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas lynas 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau jis pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Tiekiamas su aliejuje keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...