Išvalytas lynas 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau jis pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Tiekiamas su aliejuje keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.

Lynas, keptas ant grotelių
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
0.5 vieneto | citrinos |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Redos lašiša
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Plekšnė su padažu
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Silkė su manų koše
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Folijoje kepta žuvis
-
Silkė pataluose
-
Lašišų šašlykai
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Kepta lašiša
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Tuno blyneliai
Lynas, keptas ant grotelių
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas lynas 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau jis pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Tiekiamas su aliejuje keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...