![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | karpis |
20 gramų | grietinėlės, 35% |
50 gramų | svogūnai (apkepti aliejuje) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 riekės | batonas |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas, baltymas) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | agurkų |
4 riekės | duona (balta) |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį išvalome ir minkštimą atskiriame nuo kaulų.
2.
Jį sumaišome su pakepintais svogūnais, grietinėlėje išmirkytu batonu ir 2 kartus permalame mėsmale.
3.
Į šią masę įberiame susmulkintų kiaušinių baltymų ir formuojame nedidelius rutuliukus.
4.
Juos verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
5.
Iš duonos išpjaustome nedidelius gabaliukus, agurką ir pomidorą supjaustome kvadratėliais.
6.
Paruoštus produktus persmeigiame mediniu smeigtuku.
7.
Puošiame žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Kepti karosai
-
Keptos midijos su sūriu
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Lašiša su citrina
-
Žuvis pagal Ingą
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Papuošta kepta lydeka
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Lašišos troškinys
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Lašiša su krapų padažu
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Karpis,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%,
20 gramų -
Svogūnai, apkepti aliejuje,
50 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Batonas,
2 riekės - Prieskoniai, žuviai
- Druska
- Pipirai
-
Kiaušiniai, virtas, baltymas,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Duona, balta,
4 riekės - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išvalome ir minkštimą atskiriame nuo kaulų.
Jį sumaišome su pakepintais svogūnais, grietinėlėje išmirkytu batonu ir 2 kartus permalame mėsmale.
Į šią masę įberiame susmulkintų kiaušinių baltymų ir formuojame nedidelius rutuliukus.
Juos verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
Iš duonos išpjaustome nedidelius gabaliukus, agurką ir pomidorą supjaustome kvadratėliais.
Paruoštus produktus persmeigiame mediniu smeigtuku.
Puošiame žalumynais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai