Lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į dubenėlį ir aptepkite majonezu.
Išplakite kiaušinius su miltais, prieskoniais ir citrinos sultimis. Citrinos sulčių galima ir nepilti.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite skystoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką bent po 3-4 minutes ant mažo kaitrumo ugnies, kad neprisviltų ir gerai iškeptų.
Taip pat galima kepti bet kurios žuvies filė.

Kepta lašiša tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
200 gramų | lašiša (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Keptas upėtakis
-
Žuvytės tešloje
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Silkė su manų koše
-
Lašišos troškinys
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Žuvis su persikais
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Midijų šašlykai
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Karpis, marinuotas česnake
Kepta lašiša tešloje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, filė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į dubenėlį ir aptepkite majonezu.
Išplakite kiaušinius su miltais, prieskoniais ir citrinos sultimis. Citrinos sulčių galima ir nepilti.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite skystoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką bent po 3-4 minutes ant mažo kaitrumo ugnies, kad neprisviltų ir gerai iškeptų.
Taip pat galima kepti bet kurios žuvies filė.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...