Lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į dubenėlį ir aptepkite majonezu.
Išplakite kiaušinius su miltais, prieskoniais ir citrinos sultimis. Citrinos sulčių galima ir nepilti.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite skystoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką bent po 3-4 minutes ant mažo kaitrumo ugnies, kad neprisviltų ir gerai iškeptų.
Taip pat galima kepti bet kurios žuvies filė.

Kepta lašiša tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
200 gramų | lašiša (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Kepta aštri menkė
-
Tešloje kepta lašiša
-
Kepta stinta
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Saida margoje tešloje
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Troškinta lydeka
-
Žuvies blyneliai
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Troškintas lynas
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Lašišos užkandėlė
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Keptas ungurys
-
Farširuota lydeka
-
Pica su lašiša
-
Silkė su džiovintais grybais
Kepta lašiša tešloje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, filė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į dubenėlį ir aptepkite majonezu.
Išplakite kiaušinius su miltais, prieskoniais ir citrinos sultimis. Citrinos sulčių galima ir nepilti.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite skystoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką bent po 3-4 minutes ant mažo kaitrumo ugnies, kad neprisviltų ir gerai iškeptų.
Taip pat galima kepti bet kurios žuvies filė.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...