Kepta lašiša tešloje
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai majonezas
3 vienetai kiaušiniai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
200 gramų lašiša (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į dubenėlį ir aptepkite majonezu.
Išplakite kiaušinius su miltais, prieskoniais ir citrinos sultimis. Citrinos sulčių galima ir nepilti.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite skystoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką bent po 3-4 minutes ant mažo kaitrumo ugnies, kad neprisviltų ir gerai iškeptų.
Taip pat galima kepti bet kurios žuvies filė.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta lašiša tešloje

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į dubenėlį ir aptepkite majonezu.
Išplakite kiaušinius su miltais, prieskoniais ir citrinos sultimis. Citrinos sulčių galima ir nepilti.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite skystoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką bent po 3-4 minutes ant mažo kaitrumo ugnies, kad neprisviltų ir gerai iškeptų.
Taip pat galima kepti bet kurios žuvies filė.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų