Lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į dubenėlį ir aptepkite majonezu.
Išplakite kiaušinius su miltais, prieskoniais ir citrinos sultimis. Citrinos sulčių galima ir nepilti.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite skystoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką bent po 3-4 minutes ant mažo kaitrumo ugnies, kad neprisviltų ir gerai iškeptų.
Taip pat galima kepti bet kurios žuvies filė.
Kepta lašiša tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
| 200 gramų | lašiša (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virta žuvis tešloje
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Lašišos kepsneliai
-
Farširuota lydeka
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Žuvies kukulaičiai
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Įdaryta lydeka
-
Keptas starkis
-
Jūreivio sapnas
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Keptos krevetės mangų padaže
Kepta lašiša tešloje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, filė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į dubenėlį ir aptepkite majonezu.
Išplakite kiaušinius su miltais, prieskoniais ir citrinos sultimis. Citrinos sulčių galima ir nepilti.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite skystoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką bent po 3-4 minutes ant mažo kaitrumo ugnies, kad neprisviltų ir gerai iškeptų.
Taip pat galima kepti bet kurios žuvies filė.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
