
Kepta žąsiena su slyvų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
šiek tiek | druska |
0.5 kilogramo | slyvos (džiovintos) |
60 gramų | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
800 gramų | žąsis |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žąsiena įtrinama druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikoma. Vėliau aptepama aliejumi, apšlakstoma stipriu arbatžolių nuoviru ir kepama orkaitėje. Baigiant kepti prie jos sudedamos ir išmirkytos slyvos (be kauliukų). Mėsa, išėmus stambius kaulus, tiekiama supjaustyta, sudėta į pašildytą pusdubenį kartu su slyvomis. Skystis, kuriame paukštis kepė, atvėsinamas, iškošiamas, pagardinamas prieskoniais, sumaišomas su išplaktais kiaušinių baltymais. Tuo padažu užpilama mėsa ir dar pakepinama orkaitėje. Tiekiama su biria ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Vištienos pyragas
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištiena su rabarbarais
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Šventinė višta
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Vištiena su sojų daigais
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
Kepta žąsiena su slyvų padažu
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai - Druska
-
Slyvos, džiovintos,
0.5 kilogramo -
Aliejus,
60 gramų - Cukrus
-
Žąsis,
800 gramų - Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žąsiena įtrinama druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikoma. Vėliau aptepama aliejumi, apšlakstoma stipriu arbatžolių nuoviru ir kepama orkaitėje. Baigiant kepti prie jos sudedamos ir išmirkytos slyvos (be kauliukų). Mėsa, išėmus stambius kaulus, tiekiama supjaustyta, sudėta į pašildytą pusdubenį kartu su slyvomis. Skystis, kuriame paukštis kepė, atvėsinamas, iškošiamas, pagardinamas prieskoniais, sumaišomas su išplaktais kiaušinių baltymais. Tuo padažu užpilama mėsa ir dar pakepinama orkaitėje. Tiekiama su biria ryžių koše.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...