Kepta žąsiena su slyvų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
| šiek tiek | druska |
| 0.5 kilogramo | slyvos (džiovintos) |
| 60 gramų | aliejaus |
| šiek tiek | cukrus |
| 800 gramų | žąsis |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žąsiena įtrinama druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikoma. Vėliau aptepama aliejumi, apšlakstoma stipriu arbatžolių nuoviru ir kepama orkaitėje. Baigiant kepti prie jos sudedamos ir išmirkytos slyvos (be kauliukų). Mėsa, išėmus stambius kaulus, tiekiama supjaustyta, sudėta į pašildytą pusdubenį kartu su slyvomis. Skystis, kuriame paukštis kepė, atvėsinamas, iškošiamas, pagardinamas prieskoniais, sumaišomas su išplaktais kiaušinių baltymais. Tuo padažu užpilama mėsa ir dar pakepinama orkaitėje. Tiekiama su biria ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Kijevo kotletai
-
Vištiena su daržovemis
-
Auksinės šlaunelės
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Vištienos troškinys
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Kotletukai su moliūgu
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Viščiukas tabaka
-
Sparneliai su kariu
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Sluoksniuotas apkepas
Kepta žąsiena su slyvų padažu
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai - Druska
-
Slyvos, džiovintos,
0.5 kilogramo -
Aliejus,
60 gramų - Cukrus
-
Žąsis,
800 gramų - Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žąsiena įtrinama druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikoma. Vėliau aptepama aliejumi, apšlakstoma stipriu arbatžolių nuoviru ir kepama orkaitėje. Baigiant kepti prie jos sudedamos ir išmirkytos slyvos (be kauliukų). Mėsa, išėmus stambius kaulus, tiekiama supjaustyta, sudėta į pašildytą pusdubenį kartu su slyvomis. Skystis, kuriame paukštis kepė, atvėsinamas, iškošiamas, pagardinamas prieskoniais, sumaišomas su išplaktais kiaušinių baltymais. Tuo padažu užpilama mėsa ir dar pakepinama orkaitėje. Tiekiama su biria ryžių koše.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
