Kepta žąsiena su slyvų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
| šiek tiek | druska |
| 0.5 kilogramo | slyvos (džiovintos) |
| 60 gramų | aliejaus |
| šiek tiek | cukrus |
| 800 gramų | žąsis |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žąsiena įtrinama druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikoma. Vėliau aptepama aliejumi, apšlakstoma stipriu arbatžolių nuoviru ir kepama orkaitėje. Baigiant kepti prie jos sudedamos ir išmirkytos slyvos (be kauliukų). Mėsa, išėmus stambius kaulus, tiekiama supjaustyta, sudėta į pašildytą pusdubenį kartu su slyvomis. Skystis, kuriame paukštis kepė, atvėsinamas, iškošiamas, pagardinamas prieskoniais, sumaišomas su išplaktais kiaušinių baltymais. Tuo padažu užpilama mėsa ir dar pakepinama orkaitėje. Tiekiama su biria ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Kepta višta su obuoliais
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištienos pilavas
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištienos kulšelės
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Kepta antis su obuoliais
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Keptas viščiukas
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
Kepta žąsiena su slyvų padažu
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai - Druska
-
Slyvos, džiovintos,
0.5 kilogramo -
Aliejus,
60 gramų - Cukrus
-
Žąsis,
800 gramų - Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žąsiena įtrinama druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikoma. Vėliau aptepama aliejumi, apšlakstoma stipriu arbatžolių nuoviru ir kepama orkaitėje. Baigiant kepti prie jos sudedamos ir išmirkytos slyvos (be kauliukų). Mėsa, išėmus stambius kaulus, tiekiama supjaustyta, sudėta į pašildytą pusdubenį kartu su slyvomis. Skystis, kuriame paukštis kepė, atvėsinamas, iškošiamas, pagardinamas prieskoniais, sumaišomas su išplaktais kiaušinių baltymais. Tuo padažu užpilama mėsa ir dar pakepinama orkaitėje. Tiekiama su biria ryžių koše.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
