300 gramų | vištiena (kepenėlės) |
1 vienetas | baklažanai |
300 gramų | grybai |
1 galva | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
0.5 vieneto | aitriosios paprikos |
1 pundelis | žalumynų |
2 stiklinės | padažas (sojų) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta višta garstyčių marinate
- Keptas ančiukas
- Vištienos kukuliai
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Marinuoti vištos sparneliai
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Vištienos filė suktinukai
- Vištienos kotletukai su varške
- Kijevo kotletai
- Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Maltos vištienos kepsnys
- Kotletai pomidorų padaže
- Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
- Putpelės obuolių sultyse
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Vištienos kepsniukai
- Vištiena ant grotelių
- Naminis šnicelis
Pikantiškas troškinys
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, kepenėlės,
300 gramų -
Baklažanai,
1 vienetas -
Grybai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 galva -
Česnakas,
1 skiltelė -
Aitrioji paprika,
0.5 vieneto -
Žalumynai,
1 pundelis -
Padažas, sojų,
2 stiklinės -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirtas kepenėles gerai nuplauname ir supjaustome kubeliais.
Svogūną, baklažaną ir grybus taip pat susmulkiname.
Ant aliejaus pakepiname kepenėles 5 min.
Pridedame svogūnų ir pakepiname dar 3 min.
Sudedame grybus, baklažanus, supilame sojų padažą, pabarstome pipirais, druska, gerai išmaišome. Troškiname dar 10-15 min.
Galiausiai sudedame susmulkintą česnaką ir papriką, jei kas nemėgsta aštriai paprikos galima nedėti.
Sudedame susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišome. Patroškiname dar 5 min.