
Pikantiškas troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | vištiena (kepenėlės) |
1 vienetas | baklažanai |
300 gramų | grybai |
1 galva | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
0.5 vieneto | aitriosios paprikos |
1 pundelis | žalumynų |
2 stiklinės | padažas (sojų) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išvirtas kepenėles gerai nuplauname ir supjaustome kubeliais.
2.
Svogūną, baklažaną ir grybus taip pat susmulkiname.
3.
Ant aliejaus pakepiname kepenėles 5 min.
4.
Pridedame svogūnų ir pakepiname dar 3 min.
5.
Sudedame grybus, baklažanus, supilame sojų padažą, pabarstome pipirais, druska, gerai išmaišome. Troškiname dar 10-15 min.
6.
Galiausiai sudedame susmulkintą česnaką ir papriką, jei kas nemėgsta aštriai paprikos galima nedėti.
7.
Sudedame susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišome. Patroškiname dar 5 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Virtinukai su vištiena
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Višta vyne
-
"Girta vištiena"
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištienos filė suktinukai
-
Vištiena su ryžiais
Pikantiškas troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, kepenėlės,
300 gramų -
Baklažanai,
1 vienetas -
Grybai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 galva -
Česnakas,
1 skiltelė -
Aitrioji paprika,
0.5 vieneto -
Žalumynai,
1 pundelis -
Padažas, sojų,
2 stiklinės -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtas kepenėles gerai nuplauname ir supjaustome kubeliais.
Svogūną, baklažaną ir grybus taip pat susmulkiname.
Ant aliejaus pakepiname kepenėles 5 min.
Pridedame svogūnų ir pakepiname dar 3 min.
Sudedame grybus, baklažanus, supilame sojų padažą, pabarstome pipirais, druska, gerai išmaišome. Troškiname dar 10-15 min.
Galiausiai sudedame susmulkintą česnaką ir papriką, jei kas nemėgsta aštriai paprikos galima nedėti.
Sudedame susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišome. Patroškiname dar 5 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...