Įkaitiname keptuvėje aliejų ir 3-4 minutes pakepiname smulkintą svogūną. Sudedame vištieną, apibarstome prieskoniais ir kepiname dar 10 minučių.
Į keptuvę sudedame smulkintus abrikosus ir gerai išmaišome. Patroškiname dar 3-5 minutes.
Įmaišome sutarkuotą sūrį ir nukeliame nuo ugnies.
Tešlą supjaustome kvadratėliais ir ant kiekvieno iš jų dedame įdaro.
Kraštus užspaudžiame ir dedame kepti.
Kepame apie 15-20 minučių 190-200 laipsnių orkaitėje.

Pyragėliai su vištienos įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo | tešla (sluoksniuota bemielė) |
400 gramų | vištienos filė |
200 gramų | abrikosų (džiovinti) |
300 gramų | sūris (sūris) |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | aliejaus ((kepimui)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Įdarytos paprikos
-
Keptos vištų blauzdelės
-
"Girta vištiena"
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Šventinis kalakutas
-
Vištienos file kepsnys
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištiena su skrebučiais
-
Vištienos filė šašlykai
-
Įdaryta velykinė antis
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Vištienos kepsniukai
-
Įdarytos bandelės
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Kepta supjaustyta višta
Pyragėliai su vištienos įdaru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota bemielė,
1.5 kilogramo -
Vištienos filė,
400 gramų -
Abrikosai, džiovinti,
200 gramų -
Sūris, sūris,
300 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Aliejus, (kepimui)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir 3-4 minutes pakepiname smulkintą svogūną. Sudedame vištieną, apibarstome prieskoniais ir kepiname dar 10 minučių.
Į keptuvę sudedame smulkintus abrikosus ir gerai išmaišome. Patroškiname dar 3-5 minutes.
Įmaišome sutarkuotą sūrį ir nukeliame nuo ugnies.
Tešlą supjaustome kvadratėliais ir ant kiekvieno iš jų dedame įdaro.
Kraštus užspaudžiame ir dedame kepti.
Kepame apie 15-20 minučių 190-200 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...