600 gramų | aguročio |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
Aguročiai nulupami, supjaustomi 5—6 cm storio griežinėliais, išskobus sėklas ir dalį minkštimo, pasūdomi ir pridedami įdaro. Įdaryti aguročiai apibarstomi džiūvėsėliais, sudedami į puodą, įpilama truputį karšto vandens, įdedama riebalų ir troškinama.
Įdarui išverdami biriai ryžiai, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, pomidorų tyre, smulkiai supjaustytais krapais, įberiama pipirų, druskos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karpis, šutintas aluje
- Sojos faršo ir makaronų troškinys
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Šutintos morkos su žirneliais
- Ryžiai su kiaušiniais
- Karštos troškintos voveraitės
- Troškinti burokėliai
- Dvariškių troškinys
- Vištienos kamuoliukai
- Džambalaja
- Risoto "Al Baloro"
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Citrininiai ryžiai
- Daržovių troškinys su makaronais
- Troškinti griežčiai
- Krevetės afrikietiškai
- Žuvies troškinys su ryžiais
- Virtas karšis
- Grybų troškinys moliniame inde
- Troškinti daržovių suktinukai
Įdaryti aguročiai
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis,
600 gramų - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 200 g ryžių, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai pomidorų padažo, truputis krapų, pipirų, druskos.
Aguročiai nulupami, supjaustomi 5—6 cm storio griežinėliais, išskobus sėklas ir dalį minkštimo, pasūdomi ir pridedami įdaro. Įdaryti aguročiai apibarstomi džiūvėsėliais, sudedami į puodą, įpilama truputį karšto vandens, įdedama riebalų ir troškinama.
Įdarui išverdami biriai ryžiai, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, pomidorų tyre, smulkiai supjaustytais krapais, įberiama pipirų, druskos.