Agurotis
 
    
    Agurotis (Cucurbita pepo, giraumons), tai paprastųjų moliūgų atmaina. Jaunos vaisių užuomazgos (iki 6 cm skersmens) vartojamos konservų pramonėje. Galima gaminti įvairius patiekalus, valgyti aguročius žalius, įdarytus ir kitaip paruoštus. Didesni (iki 12—20 cm skersmens) vaisiai irgi tinka maistui. Iš subrendusių vaisių verdamos sriubos. Turi 2—3% cukrų, vitamino C ir kitų reikalingų organizmui medžiagų, todėl laikomi vertingu dietiniu produktu.

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
                                        Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
                                     Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                     Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
                                        Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                     Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono