500 gramų | vištiena (blauzdelės) |
3 skiltelės | česnakas |
100 mililitrų | padažas (žuviai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | ciberžolė |
0.5 arbatinio šaukštelio | kalendra (malta) |
0.5 arbatinio šaukštelio | karis |
šiek tiek | druska |
1 žiupsnelis | pipirai (Juodieji) |
200 mililitrų | pienas (kokosų) |
SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Vištienos šašlykas
- Vištienos kotletai su daržovėmis
- Gardūs vištienos piršteliai
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Vištiena su kalendra tailandietiškai
- Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
- Vištiena meduje
- Kepta antis su apelsinais
- Kebabas
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Farširuota višta šventiniam stalui
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Vištienos filė su imbieru
- Vištiena su anakardžių riešutais
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Saldžiarūgštė vištiena
- Keptos kurapkos
- Kepti vištų sparneliai
Keptos vištos blauzdelės
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, blauzdelės,
500 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Padažas, žuviai,
100 mililitrų -
Ciberžolė,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kalendra, malta,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Pipirai, Juodieji,
1 žiupsnelis -
Pienas, kokosų,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos blauzdeles švelniai pamuškite, kad į mėsą geriau įsigertų marinatas.
Tuomet dubenyje sumaišykite visus marinatui reikalingus ingredientus, išskyrus kokosų pieną.
Blauzdeles sudėkite į krepšelį, užpilkite marinatu ir užriškite.
Žinoma, tai padarius, gerai pamasažuokite, įtrinkite prieskonius į mėsą.
Krepšelį atriškite, supilkite pieną ir vėl užriškite.
Gerai įtrinkite. Laikyti 4 valandas arba per naktį. Kepti tinka tiek orkaitėje, tiek ant griliaus. Kepti apie 40 min 160°C temp. orkaitėje.
SKANAUS!