Keptos vištos blauzdelės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 500 gramų | vištiena (blauzdelės) |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 100 mililitrų | padažas (žuviai) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | ciberžolė |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kalendra (malta) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | karis |
| šiek tiek | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai (Juodieji) |
| 200 mililitrų | pienas (kokosų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos blauzdeles švelniai pamuškite, kad į mėsą geriau įsigertų marinatas.
2.
Tuomet dubenyje sumaišykite visus marinatui reikalingus ingredientus, išskyrus kokosų pieną.
3.
Blauzdeles sudėkite į krepšelį, užpilkite marinatu ir užriškite.
4.
Žinoma, tai padarius, gerai pamasažuokite, įtrinkite prieskonius į mėsą.
5.
Krepšelį atriškite, supilkite pieną ir vėl užriškite.
6.
Gerai įtrinkite. Laikyti 4 valandas arba per naktį. Kepti tinka tiek orkaitėje, tiek ant griliaus. Kepti apie 40 min 160°C temp. orkaitėje.
SKANAUS!
SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Šventinė višta
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Labai paprasti koldūnai
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištienos užkepėlė
-
Traškios vištienos juostelės
-
Aluje troškinta višta
-
Kepta šventinė žąsis
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
Keptos vištos blauzdelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, blauzdelės,
500 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Padažas, žuviai,
100 mililitrų -
Ciberžolė,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kalendra, malta,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Pipirai, Juodieji,
1 žiupsnelis -
Pienas, kokosų,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos blauzdeles švelniai pamuškite, kad į mėsą geriau įsigertų marinatas.
Tuomet dubenyje sumaišykite visus marinatui reikalingus ingredientus, išskyrus kokosų pieną.
Blauzdeles sudėkite į krepšelį, užpilkite marinatu ir užriškite.
Žinoma, tai padarius, gerai pamasažuokite, įtrinkite prieskonius į mėsą.
Krepšelį atriškite, supilkite pieną ir vėl užriškite.
Gerai įtrinkite. Laikyti 4 valandas arba per naktį. Kepti tinka tiek orkaitėje, tiek ant griliaus. Kepti apie 40 min 160°C temp. orkaitėje.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
