Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
AUTORIUS:
Spelta,
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 vienetai kiaušinių baltymais
4 vienetai kiaušinių trynių
100 gramų sviestas
150 gramų cukrus
1 valgomasis šaukštas vanilinis cukrus
šiek tiek jūros druska
250 gramų visų grūdo dalių speltų miltai
150 gramų lazdyno riešutai (kapoti)
5 centimetrai imbieras
50 gramų lazdyno riešutai (nesmulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų.
2.
Į kiaušinių trynius sudėkite sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
3.
Į plakinį sudėkite miltus, gerai išmaišykite
4.
Pridėkite kapotus riešutus, tarkuotą imbierą, įmaišykite kiaušinių baltymus.
5.
Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi, iš tešlos suformuokite mažus tešlos kamuoliukus ir dėkite ant skardos. Kiekvieną tešlos kamuoliuką šiek tiek suplokite, pridėkite kelis nesmulkintus riešutus į vidurį.
6.
Kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų.

  2. Į kiaušinių trynius sudėkite sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.

  3. Į plakinį sudėkite miltus, gerai išmaišykite

  4. Pridėkite kapotus riešutus, tarkuotą imbierą, įmaišykite kiaušinių baltymus.

  5. Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi, iš tešlos suformuokite mažus tešlos kamuoliukus ir dėkite ant skardos. Kiekvieną tešlos kamuoliuką šiek tiek suplokite, pridėkite kelis nesmulkintus riešutus į vidurį.

  6. Kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Receptą atsiuntė Spelta
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų