
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 vienetai | kiaušinių baltymais |
4 vienetai | kiaušinių trynių |
100 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
šiek tiek | jūros druska |
250 gramų | visų grūdo dalių speltų miltai |
150 gramų | lazdyno riešutai (kapoti) |
5 centimetrai | imbieras |
50 gramų | lazdyno riešutai (nesmulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų.
2.
Į kiaušinių trynius sudėkite sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
3.
Į plakinį sudėkite miltus, gerai išmaišykite
4.
Pridėkite kapotus riešutus, tarkuotą imbierą, įmaišykite kiaušinių baltymus.
5.
Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi, iš tešlos suformuokite mažus tešlos kamuoliukus ir dėkite ant skardos. Kiekvieną tešlos kamuoliuką šiek tiek suplokite, pridėkite kelis nesmulkintus riešutus į vidurį.
6.
Kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai su kakava ir aitriosiomis paprikomis
-
Reino sausainiai
-
Plikyti sausainiai
-
Sausainukai su cinamonu
-
Mini raguoliai
-
Bananiniai sausainiai
-
Žiedeliai
-
Naminiai riestainiukai
-
Graikinių riešutų sausainiai
-
Sausainiai
-
Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
-
„Paršiukai“
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Sausainiai su varške
-
Macarons
-
Sausainiai
-
Persikiniai sausainiai su kokosu
-
Imbieriniai sausainukai
-
Biskočiai
-
Alaus sausainiai
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaušinių baltymai,
2 vienetai -
Kiaušinių tryniai,
4 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Jūros druska
-
Visų grūdo dalių speltų miltai ,
250 gramų -
Lazdyno riešutai, kapoti,
150 gramų -
Imbieras,
5 centimetrai -
Lazdyno riešutai, nesmulkinti,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų.
Į kiaušinių trynius sudėkite sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
Į plakinį sudėkite miltus, gerai išmaišykite
Pridėkite kapotus riešutus, tarkuotą imbierą, įmaišykite kiaušinių baltymus.
Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi, iš tešlos suformuokite mažus tešlos kamuoliukus ir dėkite ant skardos. Kiekvieną tešlos kamuoliuką šiek tiek suplokite, pridėkite kelis nesmulkintus riešutus į vidurį.
Kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...