
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištiena (faršas) |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | mocarela sūris |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
1. Į indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, svogūną, tarkuotą morką, įberti maltų džiūvėsėlių, druskos, juodųjų pipirų ir išminkyti.
2.
2. Iš mėsos masės suformuoti kukulius, į jų vidų įdėti sūrio. Tada kukulaičius dėti į verdanti vandenį ir virti apie 20-30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakuto šlaunelės
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištiena su ananasais
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištiena ant druskos
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištienos suktinukai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Vištienos pilavas
-
Traški vištiena
-
Šventiniai drebučiai
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Kepta višta su grikiais
-
Vištiena su bulvių koše
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, faršas,
500 gramų - Druska
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Mocarela sūris,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Į indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, svogūną, tarkuotą morką, įberti maltų džiūvėsėlių, druskos, juodųjų pipirų ir išminkyti.
2. Iš mėsos masės suformuoti kukulius, į jų vidų įdėti sūrio. Tada kukulaičius dėti į verdanti vandenį ir virti apie 20-30 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai