Vištienos faršo kukuliai su sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištiena (faršas) |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | mocarela sūris |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
1. Į indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, svogūną, tarkuotą morką, įberti maltų džiūvėsėlių, druskos, juodųjų pipirų ir išminkyti.
2.
2. Iš mėsos masės suformuoti kukulius, į jų vidų įdėti sūrio. Tada kukulaičius dėti į verdanti vandenį ir virti apie 20-30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gardūs vištienos piršteliai
- Vištienos faršo kukuliai su sūriu
- Kepta višta
- Greitieji vištienos kepsniukai
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Vištienos sparneliai su medumi
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Traški vištiena
- Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Vištiena su traškia plutele
- Farširuota višta šventiniam stalui
- Triušienos dešrelės tešloje
- Vištiena su čili
- Keptas ančiukas
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Įdarytos paprikos
- Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, faršas,
500 gramų - Druska
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Mocarela sūris,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Į indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, svogūną, tarkuotą morką, įberti maltų džiūvėsėlių, druskos, juodųjų pipirų ir išminkyti.
2. Iš mėsos masės suformuoti kukulius, į jų vidų įdėti sūrio. Tada kukulaičius dėti į verdanti vandenį ir virti apie 20-30 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai