
6 vienetai | pipirai (mutalos) |
6 | pipirai (čiliančios) |
6 vienetai | pipirai (pasilija) |
1 kilogramas | pomidorai |
400 gramų | svogūnai |
4 skiltelės | česnakas |
5 gramai | džiovintas raudonėlis |
5 gramai | pipirai (juodieji) |
4 riekės | duona (balta, sumuštinių) |
50 gramų | žemės riešutai |
50 gramų | migdolai |
20 gramų | razinos |
3 gramai | cinamonas |
2 litrai | sultinys (vištienos) |
200 gramų | šokoladas (juodasis) |
100 gramų | cukrus |
0.5 litro | alyvuogių aliejaus |
2 kilogramai | kalakutiena (krūtinėlė (be kaulo)) |
100 gramų | druska |
30 gramų | sezamas (sėklos) |
0.5 kilogramo | ryžiai |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminis šnicelis
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Bulvių košė su vištiena
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Keptos kurapkos
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Kepta antienos file
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Keptas tetervinas
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
„Saulytė“
-
Paukštiena su pievagrybiais
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Pipirai, mutalos,
6 vienetai -
Pipirai, čiliančios,
6 -
Pipirai, pasilija,
6 vienetai -
Pomidorai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
400 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Džiovintas raudonėlis,
5 gramai -
Pipirai, juodieji,
5 gramai -
Duona, balta, sumuštinių,
4 riekės -
Žemės riešutai,
50 gramų -
Migdolai,
50 gramų -
Razinos,
20 gramų -
Cinamonas,
3 gramai -
Sultinys, vištienos,
2 litrai -
Šokoladas, juodasis,
200 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
0.5 litro -
Kalakutiena, krūtinėlė (be kaulo),
2 kilogramai -
Druska,
100 gramų -
Sezamas, sėklos,
30 gramų -
Ryžiai,
0.5 kilogramo -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliejų įkaitinkite keptuvėje ant vidutinės ugnies. Į didelę keptuvę sudėti visus sausuosius ingredientus. Viską kepti apie 10 minučių, kol pipirai suminkštės.
Elektriniu plaktuvu sumaišykite apkeptus ingredientus kartu su kepimo sultimis. Viską nukoškite, supilkite 1 litrą vištienos sultinio, kad gautųsi tirštas padažas. Sudėkite šokoladą ir cukrų. Užvirkite ir troškinkite dar 20 minučių.
Supjaustykite kalakuto krūtinėlę mažais medalionais, pagardinkite druska, pipirais ir kepkite grilyje arba keptuvėje (neperkepkite).
Užkaiskite dar vieną keptuvę, skirtą ryžiams. Įkaitinkite aliejų, sudėkite smulkiai supjaustytus svogūnus, česnakus, druską, pipirus, supilkite ryžius. Kepkite apie 10 minučių kol truputį paruduos. Tuomet supilkite 1 litrą vištienos sultinio ir kepkite 20 minučių.
Į lėkštę sudėkite ryžius, kalakutienos medalionus ir užpilkite šokolado padažu.
Skanaus!