6 vienetai | pipirai (mutalos) |
6 | pipirai (čiliančios) |
6 vienetai | pipirai (pasilija) |
1 kilogramas | pomidorai |
400 gramų | svogūnai |
4 skiltelės | česnakas |
5 gramai | džiovintas raudonėlis |
5 gramai | pipirai (juodieji) |
4 riekės | duona (balta, sumuštinių) |
50 gramų | žemės riešutai |
50 gramų | migdolai |
20 gramų | razinos |
3 gramai | cinamonas |
2 litrai | sultinys (vištienos) |
200 gramų | šokoladas (juodasis) |
100 gramų | cukrus |
0.5 litro | alyvuogių aliejaus |
2 kilogramai | kalakutiena (krūtinėlė (be kaulo)) |
100 gramų | druska |
30 gramų | sezamas (sėklos) |
0.5 kilogramo | ryžiai |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Vištiena pietums
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- „Šypsena“
- Vištienos užkepėlė
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištienos kotletai su sūriu
- Aluje troškinta višta
- Įdaryta velykinė antis
- Kijevo kotletai
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos kepsniukai
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Aštrios vištų kepenėlės
- Šventiniai drebučiai
- Pikantiškas troškinys
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Pipirai, mutalos,
6 vienetai -
Pipirai, čiliančios,
6 -
Pipirai, pasilija,
6 vienetai -
Pomidorai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
400 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Džiovintas raudonėlis,
5 gramai -
Pipirai, juodieji,
5 gramai -
Duona, balta, sumuštinių,
4 riekės -
Žemės riešutai,
50 gramų -
Migdolai,
50 gramų -
Razinos,
20 gramų -
Cinamonas,
3 gramai -
Sultinys, vištienos,
2 litrai -
Šokoladas, juodasis,
200 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
0.5 litro -
Kalakutiena, krūtinėlė (be kaulo),
2 kilogramai -
Druska,
100 gramų -
Sezamas, sėklos,
30 gramų -
Ryžiai,
0.5 kilogramo -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliejų įkaitinkite keptuvėje ant vidutinės ugnies. Į didelę keptuvę sudėti visus sausuosius ingredientus. Viską kepti apie 10 minučių, kol pipirai suminkštės.
Elektriniu plaktuvu sumaišykite apkeptus ingredientus kartu su kepimo sultimis. Viską nukoškite, supilkite 1 litrą vištienos sultinio, kad gautųsi tirštas padažas. Sudėkite šokoladą ir cukrų. Užvirkite ir troškinkite dar 20 minučių.
Supjaustykite kalakuto krūtinėlę mažais medalionais, pagardinkite druska, pipirais ir kepkite grilyje arba keptuvėje (neperkepkite).
Užkaiskite dar vieną keptuvę, skirtą ryžiams. Įkaitinkite aliejų, sudėkite smulkiai supjaustytus svogūnus, česnakus, druską, pipirus, supilkite ryžius. Kepkite apie 10 minučių kol truputį paruduos. Tuomet supilkite 1 litrą vištienos sultinio ir kepkite 20 minučių.
Į lėkštę sudėkite ryžius, kalakutienos medalionus ir užpilkite šokolado padažu.
Skanaus!