
Kepsnys su persikais ir majonezu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | kalakutiena (file) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS (Provansalis)) |
1 skiltelė | česnakas (smulkintas) |
50 gramų | džiūvėsėliai |
4 vienetai | persikai (konservuoti (puselės)) |
100 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kalakutienos filė supjaustyti apie 1 cm storio gabalėliais, lengvai pamušti kad suminkštėtų, ištepti majonezu, sumaišytu su skiltele smulkinto česnako ir palikti 10-15 min kad aromatai įsigertų į mėsą.
2.
Paruoštus mėsos gabalėlius apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 2 min iš abiejų pusių.
3.
Apkeptą mėsą dėti į kepimo skardą, ant kiekvieno gabaliuko užtepti pusę riekelėmis pjaustyto konservuoto persiko, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepti orkaitėje apie 8-10 min. 180 °C temperatūroje.
4.
Garnyrui puikiai tinka virtos bulvės, marinuoti pomidorai ir patisonai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštri vištiena
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
„Šypsena“
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Vištienos file kepsnys
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištų sparneliai
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Farširuotos blauzdelės
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Vištienos suktinukai
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Kepta antiena
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
Kepsnys su persikais ir majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kalakutiena, file,
300 gramų -
Majonezas, VILNIUS (Provansalis),
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas, smulkintas,
1 skiltelė -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Persikai, konservuoti (puselės),
4 vienetai -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalakutienos filė supjaustyti apie 1 cm storio gabalėliais, lengvai pamušti kad suminkštėtų, ištepti majonezu, sumaišytu su skiltele smulkinto česnako ir palikti 10-15 min kad aromatai įsigertų į mėsą.
Paruoštus mėsos gabalėlius apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 2 min iš abiejų pusių.
Apkeptą mėsą dėti į kepimo skardą, ant kiekvieno gabaliuko užtepti pusę riekelėmis pjaustyto konservuoto persiko, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepti orkaitėje apie 8-10 min. 180 °C temperatūroje.
Garnyrui puikiai tinka virtos bulvės, marinuoti pomidorai ir patisonai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...