1 vienetas | kiaušiniai (pavoliojimui) |
4 valgomieji šaukštai | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | druska (įdarui) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
150 gramų | paprika (įdarui) |
100 gramų | vištienos filė (virta, įdarui) |
šiek tiek | druska (įdarui) |
šiek tiek | kvapieji pipirai (įdarui) |
100 gramų | džiūvėsėliai (pavoliojimui) |
2 vienetai | kiaušiniai (pavoliojimui) |
0.5 vieneto | svogūnai (įdarui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta žąsies kulšelė
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Višta rankovėje
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Kepta antis su obuoliais
- Aštrūs vištienos sparneliai
- Kepta antis su grybais
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
- Višta su apelsinais
- Vištiena su čili
- Paukštiena su pievagrybiais
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Vištų sparneliai klevų sirupe
- Makaronai su vištiena
- Pikantiškas troškinys
- Vištienos juostelės su sezamu
- Filiukai pataluose
Lietiniai blynai su vištiena
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, pavoliojimui,
1 vienetas -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska, įdarui
- Kvietiniai miltai
- Aliejus, kepimui
-
Paprika, įdarui,
150 gramų -
Vištienos filė, virta, įdarui,
100 gramų - Druska, įdarui
- Kvapieji pipirai, įdarui
-
Džiūvėsėliai, pavoliojimui,
100 gramų -
Kiaušiniai, pavoliojimui,
2 vienetai -
Svogūnai, įdarui,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš tešlai skirtų produktų išmaišome tešlą ir iškepame lietinius blynus (ne mažo diametro, kad būtų įmanoma gerai sulankstyti). Paprikas pasmulkiname, svogūną kubeliais ir kepame keptuvėje, vėliau dedame virtą kubeliais pjaustytą mėsytę ir paskaniname prieskoniais. Į lietinį blyną dedame įdaro (kiekis pagal skonį) ir sulankstome. Tuomet blyną su įdaru merkiame į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius, vėl į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius ir kepame keptuvėje, kol gražiai apskrus. Galima patiekti su česnakiniu padažu arba tiesiog su pomidorų padažu. Skanaus :)