
Lietiniai blynai su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai (pavoliojimui) |
4 valgomieji šaukštai | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | druska (įdarui) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
150 gramų | paprika (įdarui) |
100 gramų | vištienos filė (virta, įdarui) |
šiek tiek | druska (įdarui) |
šiek tiek | kvapieji pipirai (įdarui) |
100 gramų | džiūvėsėliai (pavoliojimui) |
2 vienetai | kiaušiniai (pavoliojimui) |
0.5 vieneto | svogūnai (įdarui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Iš tešlai skirtų produktų išmaišome tešlą ir iškepame lietinius blynus (ne mažo diametro, kad būtų įmanoma gerai sulankstyti). Paprikas pasmulkiname, svogūną kubeliais ir kepame keptuvėje, vėliau dedame virtą kubeliais pjaustytą mėsytę ir paskaniname prieskoniais. Į lietinį blyną dedame įdaro (kiekis pagal skonį) ir sulankstome. Tuomet blyną su įdaru merkiame į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius, vėl į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius ir kepame keptuvėje, kol gražiai apskrus. Galima patiekti su česnakiniu padažu arba tiesiog su pomidorų padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Putpelės obuolių sultyse
-
„Saulytė“
-
Vištienos apkepėlė
-
Kepta vištiena
-
Vištiena kinietiškai
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Kotletukai su moliūgu
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Antis, kepta aluje
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Daržovių bei mėsos troškinys
Lietiniai blynai su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, pavoliojimui,
1 vienetas -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska, įdarui
- Kvietiniai miltai
- Aliejus, kepimui
-
Paprika, įdarui,
150 gramų -
Vištienos filė, virta, įdarui,
100 gramų - Druska, įdarui
- Kvapieji pipirai, įdarui
-
Džiūvėsėliai, pavoliojimui,
100 gramų -
Kiaušiniai, pavoliojimui,
2 vienetai -
Svogūnai, įdarui,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš tešlai skirtų produktų išmaišome tešlą ir iškepame lietinius blynus (ne mažo diametro, kad būtų įmanoma gerai sulankstyti). Paprikas pasmulkiname, svogūną kubeliais ir kepame keptuvėje, vėliau dedame virtą kubeliais pjaustytą mėsytę ir paskaniname prieskoniais. Į lietinį blyną dedame įdaro (kiekis pagal skonį) ir sulankstome. Tuomet blyną su įdaru merkiame į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius, vėl į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius ir kepame keptuvėje, kol gražiai apskrus. Galima patiekti su česnakiniu padažu arba tiesiog su pomidorų padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...