
Antis Velykų stalui
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (paukštienai) |
2 vienetai | obuoliai |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
2.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Vištienos sparneliai
-
Vištienos file kepsnys
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Aluje troškinta višta
-
Kepta višta su obuoliais
-
Vištiena su kopūstais
-
Virta apkepinta vištiena
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
Antis Velykų stalui
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Majonezas, VILNIUS,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, paukštienai,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės
Gaminimo eiga:
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...