Antis Velykų stalui
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | anties |
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
| 1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (paukštienai) |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
2.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas ančiukas
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kepta višta
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Traški vištiena
-
Troškintos kurapkos
-
Kepta supjaustyta višta
-
Viščiukas citrininis
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Ant grotelių kepta višta
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Keptas kalakutas
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Kepta kurapka
Antis Velykų stalui
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Majonezas, VILNIUS,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, paukštienai,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
