
Antis Velykų stalui
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (paukštienai) |
2 vienetai | obuoliai |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
2.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena meduje
-
Labai paprasti koldūnai
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Kepta šventinė žąsis
-
Sojų marinatas vištienai
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Kebabas
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Skanioji vištytė
-
Vištienos krūtinėlė
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
„Šypsena“
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Vištiena su rabarbarais
-
Paukštienos apkepas
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos apkepėlė
Antis Velykų stalui
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Majonezas, VILNIUS,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, paukštienai,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...