Antis Velykų stalui
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | anties |
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
| 1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (paukštienai) |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
2.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletai
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Pikantiškas troškinys
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištiena su apelsinais
-
Paukštienos apkepas
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištiena su grybais
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Vištienos kepsniukai
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Vištienos kepsneliai
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
Antis Velykų stalui
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Majonezas, VILNIUS,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, paukštienai,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
