
Antis Velykų stalui
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (paukštienai) |
2 vienetai | obuoliai |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
2.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Kiniški sparneliai
-
Vištiena su kopūstais
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Vištienos plovas
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Vištiena meduje
-
Irmos paukštiena patale
-
Vištienos užkepėlė
-
Lazanija su vištiena
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Kepta antis su apelsinais
-
Paukštienos apkepas
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
Antis Velykų stalui
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Majonezas, VILNIUS,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, paukštienai,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...