Antis Velykų stalui
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (paukštienai) |
2 vienetai | obuoliai |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
2.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Vištiena pietums
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- „Šypsena“
- Vištienos užkepėlė
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištienos kotletai su sūriu
- Aluje troškinta višta
- Įdaryta velykinė antis
- Kijevo kotletai
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos kepsniukai
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Aštrios vištų kepenėlės
- Šventiniai drebučiai
- Pikantiškas troškinys
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
Antis Velykų stalui
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Majonezas, VILNIUS,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, paukštienai,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...