Voveraičių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas morkos
1 vienetas svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek petražolės
3 litrai vanduo
500 gramų voveraitės
4 vienetai bulvių
1 vienetas česnakas (skiltelėmis)
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Voveraites nuvalome ir nuplauname šaltu vandeniu. Didesnes voveraites galima perpjauti per pusę.

Grybus sudedame į vandenį ir paverdame 5 minutes. Po to vandenį nupilame. Grybus užpilame nauju vandeniu (kiekis nurodytas ingredientuose) ir verdame apie 10 minučių.

Į sriubą sudedame supjaustytas bulves, svogūnus, sutarkuotas morkas. Į sriubą suberiame prieskonių, smulkinto česnako ir petražolių.

Sriubą virti reikia tiek, kiek reikia laiko išvirti bulvėms. Apie 20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Voveraičių sriuba

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Voveraites nuvalome ir nuplauname šaltu vandeniu. Didesnes voveraites galima perpjauti per pusę.

Grybus sudedame į vandenį ir paverdame 5 minutes. Po to vandenį nupilame. Grybus užpilame nauju vandeniu (kiekis nurodytas ingredientuose) ir verdame apie 10 minučių.

Į sriubą sudedame supjaustytas bulves, svogūnus, sutarkuotas morkas. Į sriubą suberiame prieskonių, smulkinto česnako ir petražolių.

Sriubą virti reikia tiek, kiek reikia laiko išvirti bulvėms. Apie 20 minučių.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų