Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų kiauliena
1 vienetas paprika (aitrioji)
1 vienetas salierai (stiebai)
2 vienetai persikai
4 skiltelės česnakas
1 sauja petražolės
šiek tiek paprika (aitrioji)
1 stiklinė pomidorų padažas (pikantiškas)
1 arbatinis šaukštelis druska
šiek tiek cukrus
šiek tiek juodieji pipirai
4 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek muskatas (maltas)
2 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą supjaustyti gabaliukais, supilti nubrauktą šaukštą druskos, po trečdalį nubraukto šaukštelio cukraus, pipirų, muskato, suberti smulkintus česnakus, išmaišyti.

Bent po kelių valandų gaminti - į keptuvę įpilti šlakelį aliejaus ir mėsą apkepti. Kai skystis išgaruoja, suberti, nepadauginant, miltus, ar džiuvėsėlius ir mėsą juose apkepintii ir supilti į puodą su verdančiu vandeniu (2 l.)

Tuomet ruošti sriubą - sutarkuoti nuluptus persikus, supilti vieną stiklinę pomidorų padažo, sudėti smulkiai pjaustytą salierą, bei saldžiąją papriką, smulkintas petražoles ir, jei mėgstama, šiek tiek aitriosios paprikos ir virti apie 20 min, vis pamaišant. Patartina paragauti koks skonis, jei reikia, pridėti dar prieskonių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustyti gabaliukais, supilti nubrauktą šaukštą druskos, po trečdalį nubraukto šaukštelio cukraus, pipirų, muskato, suberti smulkintus česnakus, išmaišyti.

Bent po kelių valandų gaminti - į keptuvę įpilti šlakelį aliejaus ir mėsą apkepti. Kai skystis išgaruoja, suberti, nepadauginant, miltus, ar džiuvėsėlius ir mėsą juose apkepintii ir supilti į puodą su verdančiu vandeniu (2 l.)

Tuomet ruošti sriubą - sutarkuoti nuluptus persikus, supilti vieną stiklinę pomidorų padažo, sudėti smulkiai pjaustytą salierą, bei saldžiąją papriką, smulkintas petražoles ir, jei mėgstama, šiek tiek aitriosios paprikos ir virti apie 20 min, vis pamaišant. Patartina paragauti koks skonis, jei reikia, pridėti dar prieskonių.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų