
Prancūziška svogūnų sriuba
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | pipirai |
0.5 litro | sultinys |
5 riekės | duona (balta) |
3 valgomieji šaukštai | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Svogūnus supjaustyti žiedais ir apkepinti pusėje kiekio sviesto. Pagardinti pipirais.
2.
Pilti mėsos sultinio ir virti 15 minučių. Baigiant virti berti druskos.
3.
Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti likusiame svieste.
4.
Sriubą išpilstyti į atsparius karščiui dubenėlius, į juos išdėlioti apkepintas, storai tarkuotu sūriu apibarstytas duonos riekes.
5.
Dubenėlius su sriuba dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti, kol sūris gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Indiška sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Sojų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Ukrainietiški barščiai
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Žuvienė iš konservų
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Brokolių sriuba
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Brokolių trinta sriuba
Prancūziška svogūnų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Svogūnai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
-
Sultinys,
0.5 litro -
Duona, balta,
5 riekės -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti žiedais ir apkepinti pusėje kiekio sviesto. Pagardinti pipirais.
Pilti mėsos sultinio ir virti 15 minučių. Baigiant virti berti druskos.
Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti likusiame svieste.
Sriubą išpilstyti į atsparius karščiui dubenėlius, į juos išdėlioti apkepintas, storai tarkuotu sūriu apibarstytas duonos riekes.
Dubenėlius su sriuba dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti, kol sūris gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Ruta
2014-03-12 16:19
Dar reik ipilti stikline vyno, tai bus dar nuostabesnis skonis ! super sriuba!
-
Daiva
2013-10-17 19:12
Ačiū, Migle, už tokią skanią sriubą. Nežinau, kodėl ji visiems tokia neišvaizdi atrodė, mano šeima kuo skaniausiai sulapnojo. Ir kaip nebūtų keista, kokie skanūs svogūnai! Pagaliau gavau kitokio skonio :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...