šiek tiek | pipirai (juodieji) |
500 gramų | vištiena (filė) |
200 gramų | žirniai (žalieji šaldyti) |
160 gramų | pievagrybiai |
30 gramų | kukurūzai (miltai) |
2 litrai | sultinys |
140 gramų | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
100 mililitrų | sojos padažas |
80 mililitrų | sezamų aliejus |
200 gramų | makaronai |
30 mililitrų | imbieras (padažas) |
50 mililitrų | degtinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinžolė |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
- Daržovių sultinys sriuboms
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
- Aštri bolonezo sriuba su sūriu
- Gardi moliūgų sriuba
- Prancūziška svogūnų sriuba
- Sriubytė su ryžiais ir vištiena
- Suomiška žuvienė
- Grybų sriuba
- Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
- Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
- Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
- Arvydo barščiai su aviena
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Daržovių-vištienos sriuba
- Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
- Valstietiška duonos sriuba
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Prancūziška žirnienė
- Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
Įmantri vištienos sriuba
- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji
-
Vištiena, filė,
500 gramų -
Žirniai, žalieji šaldyti,
200 gramų -
Pievagrybiai,
160 gramų -
Kukurūzai, miltai,
30 gramų -
Sultinys,
2 litrai -
Svogūnai,
140 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Sojos padažas,
100 mililitrų -
Sezamų aliejus,
80 mililitrų -
Makaronai,
200 gramų -
Imbieras, padažas,
30 mililitrų -
Degtinė,
50 mililitrų - Druska
- Citrinžolė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, apibarstome kukurūzų miltais ir pakepiname sezamo aliejuje. Įdedame supjaustytą svogūną, pievagrybių, prieskonių ir kapotą česnaką. Įpilame degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauname ir sudedame į sriubą. Verdame ant mažos ugnies. Daržovėms suminkštėjus, suberiame makaronus ir žaliuosius žirnelius. Užverdame ir galų gale pagardiname imbieriniu padažu, druska ir juodaisiais pipirais.