
Įmantri vištienos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
500 gramų | vištiena (filė) |
200 gramų | žirniai (žalieji šaldyti) |
160 gramų | pievagrybiai |
30 gramų | kukurūzai (miltai) |
2 litrai | sultinys |
140 gramų | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
100 mililitrų | sojos padažas |
80 mililitrų | sezamų aliejus |
200 gramų | makaronai |
30 mililitrų | imbieras (padažas) |
50 mililitrų | degtinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinžolė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, apibarstome kukurūzų miltais ir pakepiname sezamo aliejuje. Įdedame supjaustytą svogūną, pievagrybių, prieskonių ir kapotą česnaką. Įpilame degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauname ir sudedame į sriubą. Verdame ant mažos ugnies. Daržovėms suminkštėjus, suberiame makaronus ir žaliuosius žirnelius. Užverdame ir galų gale pagardiname imbieriniu padažu, druska ir juodaisiais pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Indiška sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Sojų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Ukrainietiški barščiai
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Žuvienė iš konservų
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Brokolių sriuba
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Brokolių trinta sriuba
Įmantri vištienos sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji
-
Vištiena, filė,
500 gramų -
Žirniai, žalieji šaldyti,
200 gramų -
Pievagrybiai,
160 gramų -
Kukurūzai, miltai,
30 gramų -
Sultinys,
2 litrai -
Svogūnai,
140 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Sojos padažas,
100 mililitrų -
Sezamų aliejus,
80 mililitrų -
Makaronai,
200 gramų -
Imbieras, padažas,
30 mililitrų -
Degtinė,
50 mililitrų - Druska
- Citrinžolė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, apibarstome kukurūzų miltais ir pakepiname sezamo aliejuje. Įdedame supjaustytą svogūną, pievagrybių, prieskonių ir kapotą česnaką. Įpilame degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauname ir sudedame į sriubą. Verdame ant mažos ugnies. Daržovėms suminkštėjus, suberiame makaronus ir žaliuosius žirnelius. Užverdame ir galų gale pagardiname imbieriniu padažu, druska ir juodaisiais pipirais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...