
Įmantri vištienos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
500 gramų | vištiena (filė) |
200 gramų | žirniai (žalieji šaldyti) |
160 gramų | pievagrybiai |
30 gramų | kukurūzai (miltai) |
2 litrai | sultinys |
140 gramų | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
100 mililitrų | sojos padažas |
80 mililitrų | sezamų aliejus |
200 gramų | makaronai |
30 mililitrų | imbieras (padažas) |
50 mililitrų | degtinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinžolė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, apibarstome kukurūzų miltais ir pakepiname sezamo aliejuje. Įdedame supjaustytą svogūną, pievagrybių, prieskonių ir kapotą česnaką. Įpilame degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauname ir sudedame į sriubą. Verdame ant mažos ugnies. Daržovėms suminkštėjus, suberiame makaronus ir žaliuosius žirnelius. Užverdame ir galų gale pagardiname imbieriniu padažu, druska ir juodaisiais pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Špinatų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Plūdenos sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Aštri čili sriuba
-
Krevečių sriuba
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Sidabražolės sriuba
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Voveraičių sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Moliūgų sriuba
Įmantri vištienos sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji
-
Vištiena, filė,
500 gramų -
Žirniai, žalieji šaldyti,
200 gramų -
Pievagrybiai,
160 gramų -
Kukurūzai, miltai,
30 gramų -
Sultinys,
2 litrai -
Svogūnai,
140 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Sojos padažas,
100 mililitrų -
Sezamų aliejus,
80 mililitrų -
Makaronai,
200 gramų -
Imbieras, padažas,
30 mililitrų -
Degtinė,
50 mililitrų - Druska
- Citrinžolė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, apibarstome kukurūzų miltais ir pakepiname sezamo aliejuje. Įdedame supjaustytą svogūną, pievagrybių, prieskonių ir kapotą česnaką. Įpilame degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauname ir sudedame į sriubą. Verdame ant mažos ugnies. Daržovėms suminkštėjus, suberiame makaronus ir žaliuosius žirnelius. Užverdame ir galų gale pagardiname imbieriniu padažu, druska ir juodaisiais pipirais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...