Įmantri vištienos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| 500 gramų | vištiena (filė) |
| 200 gramų | žirniai (žalieji šaldyti) |
| 160 gramų | pievagrybiai |
| 30 gramų | kukurūzai (miltai) |
| 2 litrai | sultinys |
| 140 gramų | svogūnai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 100 mililitrų | sojos padažas |
| 80 mililitrų | sezamų aliejus |
| 200 gramų | makaronai |
| 30 mililitrų | imbieras (padažas) |
| 50 mililitrų | degtinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | citrinžolė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, apibarstome kukurūzų miltais ir pakepiname sezamo aliejuje. Įdedame supjaustytą svogūną, pievagrybių, prieskonių ir kapotą česnaką. Įpilame degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauname ir sudedame į sriubą. Verdame ant mažos ugnies. Daržovėms suminkštėjus, suberiame makaronus ir žaliuosius žirnelius. Užverdame ir galų gale pagardiname imbieriniu padažu, druska ir juodaisiais pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dietinė šparagų sriuba
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Perlinių kruopų košė
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Ukrainietiška selianka
-
Alaus sriuba
-
Salierų sriuba
-
Pieniška sriuba
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Čili sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Pomidorinė sriuba
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Vengriški barščiai
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Špinatų sriuba
Įmantri vištienos sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji
-
Vištiena, filė,
500 gramų -
Žirniai, žalieji šaldyti,
200 gramų -
Pievagrybiai,
160 gramų -
Kukurūzai, miltai,
30 gramų -
Sultinys,
2 litrai -
Svogūnai,
140 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Sojos padažas,
100 mililitrų -
Sezamų aliejus,
80 mililitrų -
Makaronai,
200 gramų -
Imbieras, padažas,
30 mililitrų -
Degtinė,
50 mililitrų - Druska
- Citrinžolė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, apibarstome kukurūzų miltais ir pakepiname sezamo aliejuje. Įdedame supjaustytą svogūną, pievagrybių, prieskonių ir kapotą česnaką. Įpilame degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauname ir sudedame į sriubą. Verdame ant mažos ugnies. Daržovėms suminkštėjus, suberiame makaronus ir žaliuosius žirnelius. Užverdame ir galų gale pagardiname imbieriniu padažu, druska ir juodaisiais pipirais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
