
2 litrai | sultinys (mėsos, be riebalų) |
100 gramų | grybai (džiovinti) |
40 gramų | jūros kopūstai ((jūržolės) džiovinti) |
šiek tiek | druska (jūros) |
Viralas tamsus ir neišvaizdus, bet beveik be kalorijų ir gausu baltymu ir mikroelementų. Tris kart dienoje vietoj įprasto maisto ir rezultatus pamatysite patys!!!
Skanaus ir į sveikatą!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Amerikietiška špinatų sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Vengriški barščiai
-
Rūgštynių sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Žirnienė su grybais
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Dietinė šparagų sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Vištienos sriuba
-
Mėsos ir kaulų sultinys
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Agurkų sriuba
-
Sriuba su jautiena
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
Arvydo lieknėjimo sriuba

- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos, be riebalų,
2 litrai -
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Jūros kopūstai, (jūržolės) džiovinti,
40 gramų - Druska, jūros
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į sultinį sudedam smulkintus grybus ir jūržoles, jūros druskos skoniui, užverdam ir ant mažos ugnies troškinam 2 val.
Viralas tamsus ir neišvaizdus, bet beveik be kalorijų ir gausu baltymu ir mikroelementų. Tris kart dienoje vietoj įprasto maisto ir rezultatus pamatysite patys!!!
Skanaus ir į sveikatą!
Komentarai (16)
-
Skeptikas
2017-08-10 15:33
2 val virimo ir gausu mineralų...stebūklas
-
jurgita
2015-01-09 18:18
Labai skanu noreciau daugiau receptu
-
Arvydas Z
2013-01-29 15:49
jei jau mesos nuoviras nesveika, tai morka su svogunu KEPINTI ANT ALIEJAUS - tuo labiau. Jau geriau sakytum - garinti ar zali (neapdoroti termiskai)...
-
stengiuosi maitintis sveikiau
2013-01-29 13:10
jokie mesos nuovirai zmogui nesveika
geriau morka su svogunu pakepinkit ant alyvuogiu aliejaus,tikrai bus sveikiau
-
ineta
2011-08-11 00:07
tikrai jau kas per komentarai juk niekas nevercia darytis ir valgyti
-
Arvydas Z
2010-12-04 23:57
Dainai,
konservuotos tinka, jei jos yra tik pasūdytam vandeny. Jei konservuotos su actu ar kita rūgštimi - skonis bus visai ne toks, kokį duoda mano receptas
-
Daina
2010-12-04 19:11
O koncervuoti juros kopustai netinka?
-
kumucia
2010-11-02 11:47
Nesu specialistė, tiesiog stengiuosi gamindama išlaikyti kuo daugiau "gyvo" produkto ;) O ir jūržolės ne tokios jau guminės, jei dantys sveiki :)
Respects jūsų receptams.
-
@G@
2010-10-29 17:30
o as i sriubyte ipilciau nors pora saukstu grietineles :mmm: .Jau nuo jos tikrai kad svoriui nepakenksim ;-) ir spalva gan svelnesne ir malonesne akiai :jee:
-
Arvydas Z
2010-10-29 11:51
atsakymas 'kumuciai'
Aciū už nuomonę ir patarimą.
Verdant ar troškinant mikroelementai nenukenčia, suyra tik dalis vandenyje tirpių vitaminų vaisiuose ir daržovėse. Riebaluose tirpiems vitaminams ar provitaminams (A,E...) poveikio beveik nėra.
Galima jūržoles ir pamirkyti per naktį, tačiau man nelabai patinka šiuo atveju jūržolių gumiškesnė tekstūra kramtant.