| 2 litrai | sultinys (mėsos, be riebalų) |
| 100 gramų | grybai (džiovinti) |
| 40 gramų | jūros kopūstai ((jūržolės) džiovinti) |
| šiek tiek | druska (jūros) |
Viralas tamsus ir neišvaizdus, bet beveik be kalorijų ir gausu baltymu ir mikroelementų. Tris kart dienoje vietoj įprasto maisto ir rezultatus pamatysite patys!!!
Skanaus ir į sveikatą!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Soti ir greita sriuba
-
Trinta špinatų sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Špinatų sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Sidabražolės sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Sriuba su skumbre
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Šaldytų grybų sriuba
Arvydo lieknėjimo sriuba
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos, be riebalų,
2 litrai -
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Jūros kopūstai, (jūržolės) džiovinti,
40 gramų - Druska, jūros
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į sultinį sudedam smulkintus grybus ir jūržoles, jūros druskos skoniui, užverdam ir ant mažos ugnies troškinam 2 val.
Viralas tamsus ir neišvaizdus, bet beveik be kalorijų ir gausu baltymu ir mikroelementų. Tris kart dienoje vietoj įprasto maisto ir rezultatus pamatysite patys!!!
Skanaus ir į sveikatą!
Komentarai (16)
-
Skeptikas
2017-08-10 15:33
2 val virimo ir gausu mineralų...stebūklas
-
jurgita
2015-01-09 18:18
Labai skanu noreciau daugiau receptu
-
Arvydas Z
2013-01-29 15:49
jei jau mesos nuoviras nesveika, tai morka su svogunu KEPINTI ANT ALIEJAUS - tuo labiau. Jau geriau sakytum - garinti ar zali (neapdoroti termiskai)...
-
stengiuosi maitintis sveikiau
2013-01-29 13:10
jokie mesos nuovirai zmogui nesveika
geriau morka su svogunu pakepinkit ant alyvuogiu aliejaus,tikrai bus sveikiau
-
ineta
2011-08-11 00:07
tikrai jau kas per komentarai juk niekas nevercia darytis ir valgyti
-
Arvydas Z
2010-12-04 23:57
Dainai,
konservuotos tinka, jei jos yra tik pasūdytam vandeny. Jei konservuotos su actu ar kita rūgštimi - skonis bus visai ne toks, kokį duoda mano receptas
-
Daina
2010-12-04 19:11
O koncervuoti juros kopustai netinka?
-
kumucia
2010-11-02 11:47
Nesu specialistė, tiesiog stengiuosi gamindama išlaikyti kuo daugiau "gyvo" produkto ;) O ir jūržolės ne tokios jau guminės, jei dantys sveiki :)
Respects jūsų receptams.
-
@G@
2010-10-29 17:30
o as i sriubyte ipilciau nors pora saukstu grietineles :mmm: .Jau nuo jos tikrai kad svoriui nepakenksim ;-) ir spalva gan svelnesne ir malonesne akiai :jee:
-
Arvydas Z
2010-10-29 11:51
atsakymas 'kumuciai'
Aciū už nuomonę ir patarimą.
Verdant ar troškinant mikroelementai nenukenčia, suyra tik dalis vandenyje tirpių vitaminų vaisiuose ir daržovėse. Riebaluose tirpiems vitaminams ar provitaminams (A,E...) poveikio beveik nėra.
Galima jūržoles ir pamirkyti per naktį, tačiau man nelabai patinka šiuo atveju jūržolių gumiškesnė tekstūra kramtant.
