Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!
Žuvienė iš konservų
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 2.5 kilogramo | vanduo |
| 1 vienetas | konservai (žuvies) |
| 3 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 4 valgomieji šaukštai | konservuoti žirneliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Ukrainietiška selianka
-
Svogūnų sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Trinta bulvienė
-
Daržovių sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Burokėlių sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Meksikietiška sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Sriuba „Minestrone“
Žuvienė iš konservų
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2.5 kilogramo -
Konservai, žuvies,
1 vienetas -
Bulvės,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Konservuoti žirneliai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
