Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!

Žuvienė iš konservų
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2.5 kilogramo | vanduo |
1 vienetas | konservai (žuvies) |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
4 valgomieji šaukštai | konservuoti žirneliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Paprikų sriuba
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Grybų sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Agurkų sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Moliūgų sriuba
-
Linos sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Trinta burokelių sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
Žuvienė iš konservų
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2.5 kilogramo -
Konservai, žuvies,
1 vienetas -
Bulvės,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Konservuoti žirneliai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...