Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!
Žuvienė iš konservų
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 2.5 kilogramo | vanduo |
| 1 vienetas | konservai (žuvies) |
| 3 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 4 valgomieji šaukštai | konservuoti žirneliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Sūrio sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Sriuba su makaronais
-
Kaimiška sriubikė
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Trinta aguročių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Žuvienė iš konservų
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2.5 kilogramo -
Konservai, žuvies,
1 vienetas -
Bulvės,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Konservuoti žirneliai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
