500 gramų | burokėliai |
1 vienetas | morkos (didelė) |
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
1 vienetas | sultinys (daržovių, kubeliais) |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Burokėlių sriuba pradedantiems
- Rumuniška sriuba
- Leipcigo daržovių šiupininė
- Sriuba "Tom Yum Kung"
- Sriuba "Charčio"
- Sriuba "Čili"
- Toskanos pupelių sriuba
- Šparaginių pupelių sriuba
- Vengriški barščiai
- Lečo daržovienė
- Agurkų sriuba
- Brokolių trinta sriuba
- Burokėlių sriuba
- Lašišos galvyčių sriubytė
- Kamų sriuba
- Špinatų sriuba
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
- Mėsos ir kaulų sultinys
- Morkų su obuoliais sriuba
- Lukštuko čili sriubkošė
Skani burokėlių sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
500 gramų -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, daržovių, kubeliais,
1 vienetas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Keptuvėje su išlydytu sviestu pakepiname burokine tarka tarkuotas morkas. Į puodą pilame apie 1,5 l vandens, dedame burokine tarka tarkuotus burokėlius, kepintas morkas ir kubelį daržovių sultinio. Verdame apie 40 minučių. Sriubą pagardiname juodaisiais pipirais, druska, petražolėmis. Tiekiame su grietine. Skanaus
Komentarai (5)
-
Dovile
2018-02-27 23:24
Labaī skani ir lengwai pariuosiama
-
bibis
2017-02-15 21:40
Sita sriuba skani
-
I.P.
2015-03-31 02:34
Manau, kad butinai reikia baigiant virti, isspausti citrinos sulciu i barscius, paragauti, ar jau geras skonis. As irgi dedu bulviu, bet nedaug.
-
evelina
2012-03-14 13:48
be bulviu nebandziau tokios sriubos :-)