Skani burokėlių sriuba
            Paruošimo laikas: 
        Apie 45 min
    
INGREDIENTAI:
        | 500 gramų | burokėliai | 
| 1 vienetas | morkos (didelė) | 
| 50 gramų | sviestas | 
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) | 
| 1 vienetas | sultinys (daržovių, kubeliais) | 
| 4 valgomieji šaukštai | grietinė | 
| šiek tiek | juodieji pipirai | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 45 min
                    
                    Keptuvėje su išlydytu sviestu pakepiname burokine tarka tarkuotas morkas. Į puodą pilame apie 1,5 l vandens, dedame burokine tarka tarkuotus burokėlius, kepintas morkas ir kubelį daržovių sultinio. Verdame apie 40 minučių. Sriubą pagardiname juodaisiais pipirais, druska, petražolėmis. Tiekiame su grietine. Skanaus
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
             - 
                
                                        
                                    
                Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
             - 
                
                                        
                                    
                Rūgštynių sriuba su kalmarais
             - 
                
                                        
                                    
                Trinta cukinijų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvienė iš konservų
             - 
                
                                        
                                    
                Svogūnų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
             - 
                
                                        
                                    
                Brokolių sriuba su pupomis
             - 
                
                                        
                                    
                Toskanos pupelių sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Pomidorų moliūgų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Pomidorų ir bazilikų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
             - 
                
                                        
                                    
                Pupelių sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Alaus sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Svogūnų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Sriuba su makaronais
             - 
                
                                        
                                    
                Baravykų sriuba su cukinija
             - 
                
                                        
                                    
                Itališka kopūstų sriuba su grūdais
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos sultinys
             - 
                
                                        
                                    
                Pomidorų sriuba su mėsa
             
Skani burokėlių sriuba
                Komentarai:
                5
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Burokėliai, 
500 gramų  - 
                                                            
                                                            Morkos, didelė, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Sviestas, 
50 gramų  - 
                                                            
                                                            Petražolės, kapotos, 
2 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Sultinys, daržovių, kubeliais, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Grietinė, 
4 valgomieji šaukštai  - Juodieji pipirai
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Keptuvėje su išlydytu sviestu pakepiname burokine tarka tarkuotas morkas. Į puodą pilame apie 1,5 l vandens, dedame burokine tarka tarkuotus burokėlius, kepintas morkas ir kubelį daržovių sultinio. Verdame apie 40 minučių. Sriubą pagardiname juodaisiais pipirais, druska, petražolėmis. Tiekiame su grietine. Skanaus
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (5)
- 
        Dovile
        2018-02-27 23:24
    
        Labaī skani ir lengwai pariuosiama
 - 
        bibis
        2017-02-15 21:40
    
        Sita sriuba skani
 - 
        I.P.
        2015-03-31 02:34
    
        Manau, kad butinai reikia baigiant virti, isspausti citrinos sulciu i barscius, paragauti, ar jau geras skonis. As irgi dedu bulviu, bet nedaug.
 - 
        evelina
        2012-03-14 13:48
    
        be bulviu nebandziau tokios sriubos :-)
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        