500 gramų | burokėliai |
1 vienetas | morkos (didelė) |
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
1 vienetas | sultinys (daržovių, kubeliais) |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo barščiai su aviena
- Maltos mėsos ir porų sriuba
- Sultinys su pievagrybiais
- Baltarusiška grybų sriuba
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Burnočių sriuba
- Voveraičių sriuba
- Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
- Trinta cukinijų sriuba
- Prancūziška svognų sriuba
- Lašišos ir lešių sriuba
- Prancūziška žirnienė
- Agurkinė sriuba
- Dilgėlių sriubytė
- Raugintų kopūstų sultinys
- Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
- Sriuba "Tom Yum Kung"
- Varnalėšos sriuba
- Sriuba su makaronais
- Žuvienė kitaip
Skani burokėlių sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
500 gramų -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, daržovių, kubeliais,
1 vienetas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Keptuvėje su išlydytu sviestu pakepiname burokine tarka tarkuotas morkas. Į puodą pilame apie 1,5 l vandens, dedame burokine tarka tarkuotus burokėlius, kepintas morkas ir kubelį daržovių sultinio. Verdame apie 40 minučių. Sriubą pagardiname juodaisiais pipirais, druska, petražolėmis. Tiekiame su grietine. Skanaus
Komentarai (5)
-
Dovile
2018-02-27 23:24
Labaī skani ir lengwai pariuosiama
-
bibis
2017-02-15 21:40
Sita sriuba skani
-
I.P.
2015-03-31 02:34
Manau, kad butinai reikia baigiant virti, isspausti citrinos sulciu i barscius, paragauti, ar jau geras skonis. As irgi dedu bulviu, bet nedaug.
-
evelina
2012-03-14 13:48
be bulviu nebandziau tokios sriubos :-)