
Skani burokėlių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | burokėliai |
1 vienetas | morkos (didelė) |
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
1 vienetas | sultinys (daržovių, kubeliais) |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Keptuvėje su išlydytu sviestu pakepiname burokine tarka tarkuotas morkas. Į puodą pilame apie 1,5 l vandens, dedame burokine tarka tarkuotus burokėlius, kepintas morkas ir kubelį daržovių sultinio. Verdame apie 40 minučių. Sriubą pagardiname juodaisiais pipirais, druska, petražolėmis. Tiekiame su grietine. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Grybų sriuba
-
Sriuba "Fazenda"
-
Koldūnų sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Voveraičių sriuba
-
Sidabražolės sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Sriuba "Sveikata"
-
Žuvienė iš konservų
-
Daržovių sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Soti žuvienė
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Rumuniška sriuba
Skani burokėlių sriuba
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
500 gramų -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, daržovių, kubeliais,
1 vienetas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje su išlydytu sviestu pakepiname burokine tarka tarkuotas morkas. Į puodą pilame apie 1,5 l vandens, dedame burokine tarka tarkuotus burokėlius, kepintas morkas ir kubelį daržovių sultinio. Verdame apie 40 minučių. Sriubą pagardiname juodaisiais pipirais, druska, petražolėmis. Tiekiame su grietine. Skanaus
Reklama:
Komentarai (5)
-
Dovile
2018-02-27 23:24
Labaī skani ir lengwai pariuosiama
-
bibis
2017-02-15 21:40
Sita sriuba skani
-
I.P.
2015-03-31 02:34
Manau, kad butinai reikia baigiant virti, isspausti citrinos sulciu i barscius, paragauti, ar jau geras skonis. As irgi dedu bulviu, bet nedaug.
-
evelina
2012-03-14 13:48
be bulviu nebandziau tokios sriubos :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...