Skani burokėlių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų burokėliai
1 vienetas morkos (didelė)
50 gramų sviestas
2 valgomieji šaukštai petražolės (kapotos)
1 vienetas sultinys (daržovių, kubeliais)
4 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Keptuvėje su išlydytu sviestu pakepiname burokine tarka tarkuotas morkas. Į puodą pilame apie 1,5 l vandens, dedame burokine tarka tarkuotus burokėlius, kepintas morkas ir kubelį daržovių sultinio. Verdame apie 40 minučių. Sriubą pagardiname juodaisiais pipirais, druska, petražolėmis. Tiekiame su grietine. Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Skani burokėlių sriuba

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Keptuvėje su išlydytu sviestu pakepiname burokine tarka tarkuotas morkas. Į puodą pilame apie 1,5 l vandens, dedame burokine tarka tarkuotus burokėlius, kepintas morkas ir kubelį daržovių sultinio. Verdame apie 40 minučių. Sriubą pagardiname juodaisiais pipirais, druska, petražolėmis. Tiekiame su grietine. Skanaus

Reklama:

Komentarai (5)


  • Dovile 2018-02-27 23:24

    Labaī skani ir lengwai pariuosiama


  • bibis 2017-02-15 21:40

    Sita sriuba skani


  • I.P. 2015-03-31 02:34

    Manau, kad butinai reikia baigiant virti, isspausti citrinos sulciu i barscius, paragauti, ar jau geras skonis. As irgi dedu bulviu, bet nedaug.


  • evelina 2012-03-14 13:48

    be bulviu nebandziau tokios sriubos :-)


Daugiau receptų