
Skani burokėlių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | burokėliai |
1 vienetas | morkos (didelė) |
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
1 vienetas | sultinys (daržovių, kubeliais) |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Keptuvėje su išlydytu sviestu pakepiname burokine tarka tarkuotas morkas. Į puodą pilame apie 1,5 l vandens, dedame burokine tarka tarkuotus burokėlius, kepintas morkas ir kubelį daržovių sultinio. Verdame apie 40 minučių. Sriubą pagardiname juodaisiais pipirais, druska, petražolėmis. Tiekiame su grietine. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Lapienė
-
Ukrainietiška selianka
-
Moliūgų sriuba
-
Linos sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Rūgštynių sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Dilgėlių sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
Skani burokėlių sriuba
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
500 gramų -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, daržovių, kubeliais,
1 vienetas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje su išlydytu sviestu pakepiname burokine tarka tarkuotas morkas. Į puodą pilame apie 1,5 l vandens, dedame burokine tarka tarkuotus burokėlius, kepintas morkas ir kubelį daržovių sultinio. Verdame apie 40 minučių. Sriubą pagardiname juodaisiais pipirais, druska, petražolėmis. Tiekiame su grietine. Skanaus
Reklama:
Komentarai (5)
-
Dovile
2018-02-27 23:24
Labaī skani ir lengwai pariuosiama
-
bibis
2017-02-15 21:40
Sita sriuba skani
-
I.P.
2015-03-31 02:34
Manau, kad butinai reikia baigiant virti, isspausti citrinos sulciu i barscius, paragauti, ar jau geras skonis. As irgi dedu bulviu, bet nedaug.
-
evelina
2012-03-14 13:48
be bulviu nebandziau tokios sriubos :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...