Gardi dešros sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | dešra (rūkytą) |
200 gramų | bulvių |
1 litras | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lauko čili sriuba
- Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
- Salierų sriuba
- Lečo daržovienė
- Moliūgų ir kukurūzų sriuba
- Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
- Pievagrybių sriuba studentiškai
- Paprikų ir bulvių sriuba
- Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
- Moliūgų sriuba
- Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
- Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
- Prancūziška bulvių sriuba
- Makaronų sriuba su daržovėmis
- Prancūziška žirnienė
- Burokėlių sriuba
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Daržovių sriubytė "Vasara"
Gardi dešros sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešra, rūkytą,
250 gramų -
Bulvės,
200 gramų -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas
-
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...