Gardi dešros sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | dešra (rūkytą) |
| 200 gramų | bulvių |
| 1 litras | sultinys (mėsos) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | mairūnas |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Grybų sriuba
-
Pieniška sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Vištienos sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Špinatų sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Mėsos ir kaulų sultinys
-
Ukrainietiška selianka
Gardi dešros sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešra, rūkytą,
250 gramų -
Bulvės,
200 gramų -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas
-
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
