
Gardi dešros sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | dešra (rūkytą) |
200 gramų | bulvių |
1 litras | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Trinta sriuba su salierais
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Voveraičių sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Suomiška žuvienė
-
Agurklės sriuba
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Austrių sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Šamienė
-
Vištienos sultinys
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
Gardi dešros sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešra, rūkytą,
250 gramų -
Bulvės,
200 gramų -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas
-
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...