
Gardi dešros sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | dešra (rūkytą) |
200 gramų | bulvių |
1 litras | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos sriuba
-
Krevečių sriuba
-
Austrių sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Sojų sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Greitoji sriubukė
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Trinta sriuba su salierais
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Alaus sriuba
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Špinatų sriuba
Gardi dešros sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešra, rūkytą,
250 gramų -
Bulvės,
200 gramų -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas
-
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...