
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų | mėsa (faršas) |
1 saujelė | džiūvėsėliai (malti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 pundelis | krapai |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į verdantį vandenį sudėkite bulves ir sultinio kubelį.
2.
Aliejuje pakepinkite supjaustytą svogūną ir morkas, dėkite į verdančią sriubą, virkite 20 minučių.
3.
Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvesėlius ir pagardinkite prieskoniai, viską gerai išmaišykite ir formuokite kukulius.
Kukulius sudėkite į verdančią sriubą.
Kukulius sudėkite į verdančią sriubą.
4.
Virkite dar 20 minučių.
Suberkite kapotus krapus.
Suberkite kapotus krapus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Baravykų sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Mėsa, faršas,
300 gramų -
Džiūvėsėliai, malti,
1 saujelė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krapai,
1 pundelis -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėkite bulves ir sultinio kubelį.
Aliejuje pakepinkite supjaustytą svogūną ir morkas, dėkite į verdančią sriubą, virkite 20 minučių.
Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvesėlius ir pagardinkite prieskoniai, viską gerai išmaišykite ir formuokite kukulius.
Kukulius sudėkite į verdančią sriubą.Virkite dar 20 minučių.
Suberkite kapotus krapus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...