Duonos riekeles supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti su sviestu, kol paskrus. Suberti supjaustytas petražoles ir šiek tiek pakepinti, kol pasklis petražolių aromatas.
Sultinį užvirinti, sūrį supjaustyti mažais kubeliais ar sutarkuoti. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberti į kraštą sultinį. Palaukti, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys. Sriubą lengvai išplakti, kad būtų kremo tirštumo.
Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus suberti į lėkštes, įpilti karštos sriubos ir iš karto patiekti.

Žalumynų ir sūrio sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras | sultinys (mėsos) |
6 riekės | duona (balta) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
200 gramų | sūris |
4 valgomieji šaukštai | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Alaus sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Baravykų sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Kopūstienė su grybais
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Grybų sriuba
-
Meksikietiška sriuba
-
Vasariška sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
Žalumynų ir sūrio sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Duona, balta,
6 riekės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris,
200 gramų -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Muskatas, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duonos riekeles supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti su sviestu, kol paskrus. Suberti supjaustytas petražoles ir šiek tiek pakepinti, kol pasklis petražolių aromatas.
Sultinį užvirinti, sūrį supjaustyti mažais kubeliais ar sutarkuoti. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberti į kraštą sultinį. Palaukti, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys. Sriubą lengvai išplakti, kad būtų kremo tirštumo.
Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus suberti į lėkštes, įpilti karštos sriubos ir iš karto patiekti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...