1 litras | sultinys (mėsos) |
6 riekės | duona (balta) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
200 gramų | sūris |
4 valgomieji šaukštai | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
Sultinį užvirinti, sūrį supjaustyti mažais kubeliais ar sutarkuoti. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberti į kraštą sultinį. Palaukti, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys. Sriubą lengvai išplakti, kad būtų kremo tirštumo.
Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus suberti į lėkštes, įpilti karštos sriubos ir iš karto patiekti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Svogūnų trinta sriuba
- Jogurto sriuba
- Sriuba "Sveikata"
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Mėlynių sriuba
- Žirnienė su grybais
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Raugintų burokėlių barščiai
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Moliūgų sriuba
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Alaus sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Baravykų sriuba
- Sriuba (Sopa criolla)
- Itališka kopūstų sriuba su grūdais
- Lašišos galvyčių sriubytė
- Meksikietiška sriuba
Žalumynų ir sūrio sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Duona, balta,
6 riekės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris,
200 gramų -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Muskatas, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Duonos riekeles supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti su sviestu, kol paskrus. Suberti supjaustytas petražoles ir šiek tiek pakepinti, kol pasklis petražolių aromatas.
Sultinį užvirinti, sūrį supjaustyti mažais kubeliais ar sutarkuoti. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberti į kraštą sultinį. Palaukti, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys. Sriubą lengvai išplakti, kad būtų kremo tirštumo.
Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus suberti į lėkštes, įpilti karštos sriubos ir iš karto patiekti.