300 gramų | jautienos šonkauliai |
250 gramų | ryžiai |
125 gramai | adžikos |
2 vienetai | morkos |
2 galvos | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus ( kepimui) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Sultinys su pievagrybiais
- Šviežių žirnelių sriuba su grybais
- Paprasta kopūstų sriuba
- Suomiška žuvienė
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
- Sriuba su perlinėm kruopom
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Voveraičių sriuba
- Lapienė su mėsa
- Vaistai nuo pachmelo
- Sriuba su brokoliais
- Šamų sriuba
- Vištienos sultinys
- Paprikų sriuba
- Vištienos sriuba "Širdutės"
- Raugintų kopūstų sriuba
- Lapienė
Charčio sriuba
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautienos šonkauliai,
300 gramų -
Ryžiai,
250 gramų -
Adžika,
125 gramai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, supjaustyti po vieną kauliuką.
Gerai įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti iš abiejų pusių kauliukus.
Puode užvirinti vandenį ir sudėti kauliukus.
Atskirai išvirti ryžius.
Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, česnaką sutrinti. Viską gerai pakepinti ant keptuvės, sudėti adžiką, pastą ir įpilti 100ml vandens į keptuvę. Troškinti 3 minutes.
Į puodą su šonkauliais įdėti sultinio kubelį, sudėti išvirtus ryžius ir troškintas daržoves. Pasūdyti ir sudėti prieskonius pagal skonį.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.