Charčio sriuba
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 300 gramų | jautienos šonkauliai |
| 250 gramų | ryžiai |
| 125 gramai | adžikos |
| 2 vienetai | morkos |
| 2 galvos | svogūnai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus ( kepimui) |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
| 2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, supjaustyti po vieną kauliuką.
2.
Gerai įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti iš abiejų pusių kauliukus.
3.
Puode užvirinti vandenį ir sudėti kauliukus.
4.
Atskirai išvirti ryžius.
5.
Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, česnaką sutrinti. Viską gerai pakepinti ant keptuvės, sudėti adžiką, pastą ir įpilti 100ml vandens į keptuvę. Troškinti 3 minutes.
6.
Į puodą su šonkauliais įdėti sultinio kubelį, sudėti išvirtus ryžius ir troškintas daržoves. Pasūdyti ir sudėti prieskonius pagal skonį.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suomiška žuvienė
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Plūdenos sriuba
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Vengriška žuvienė
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
Charčio sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautienos šonkauliai,
300 gramų -
Ryžiai,
250 gramų -
Adžika,
125 gramai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, supjaustyti po vieną kauliuką.
Gerai įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti iš abiejų pusių kauliukus.
Puode užvirinti vandenį ir sudėti kauliukus.
Atskirai išvirti ryžius.
Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, česnaką sutrinti. Viską gerai pakepinti ant keptuvės, sudėti adžiką, pastą ir įpilti 100ml vandens į keptuvę. Troškinti 3 minutes.
Į puodą su šonkauliais įdėti sultinio kubelį, sudėti išvirtus ryžius ir troškintas daržoves. Pasūdyti ir sudėti prieskonius pagal skonį.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
