
Charčio sriuba
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | jautienos šonkauliai |
250 gramų | ryžiai |
125 gramai | adžikos |
2 vienetai | morkos |
2 galvos | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus ( kepimui) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, supjaustyti po vieną kauliuką.
2.
Gerai įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti iš abiejų pusių kauliukus.
3.
Puode užvirinti vandenį ir sudėti kauliukus.
4.
Atskirai išvirti ryžius.
5.
Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, česnaką sutrinti. Viską gerai pakepinti ant keptuvės, sudėti adžiką, pastą ir įpilti 100ml vandens į keptuvę. Troškinti 3 minutes.
6.
Į puodą su šonkauliais įdėti sultinio kubelį, sudėti išvirtus ryžius ir troškintas daržoves. Pasūdyti ir sudėti prieskonius pagal skonį.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su kukuliais
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Brokolių trinta sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Skani burokėlių sriuba
-
Burokėlių sriuba su kukuliais
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Vitaminų sriuba
-
Juka
-
Kopūstų sriuba
-
Plūdenos sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Žuvienė daržovių sultinyje
Charčio sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautienos šonkauliai,
300 gramų -
Ryžiai,
250 gramų -
Adžika,
125 gramai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, supjaustyti po vieną kauliuką.
Gerai įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti iš abiejų pusių kauliukus.
Puode užvirinti vandenį ir sudėti kauliukus.
Atskirai išvirti ryžius.
Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, česnaką sutrinti. Viską gerai pakepinti ant keptuvės, sudėti adžiką, pastą ir įpilti 100ml vandens į keptuvę. Troškinti 3 minutes.
Į puodą su šonkauliais įdėti sultinio kubelį, sudėti išvirtus ryžius ir troškintas daržoves. Pasūdyti ir sudėti prieskonius pagal skonį.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...