
Charčio sriuba
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | jautienos šonkauliai |
250 gramų | ryžiai |
125 gramai | adžikos |
2 vienetai | morkos |
2 galvos | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus ( kepimui) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, supjaustyti po vieną kauliuką.
2.
Gerai įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti iš abiejų pusių kauliukus.
3.
Puode užvirinti vandenį ir sudėti kauliukus.
4.
Atskirai išvirti ryžius.
5.
Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, česnaką sutrinti. Viską gerai pakepinti ant keptuvės, sudėti adžiką, pastą ir įpilti 100ml vandens į keptuvę. Troškinti 3 minutes.
6.
Į puodą su šonkauliais įdėti sultinio kubelį, sudėti išvirtus ryžius ir troškintas daržoves. Pasūdyti ir sudėti prieskonius pagal skonį.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Hamburgiška ungurio sriuba
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Baravykų sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Špinatų sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Burokėlių sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
Charčio sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautienos šonkauliai,
300 gramų -
Ryžiai,
250 gramų -
Adžika,
125 gramai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, supjaustyti po vieną kauliuką.
Gerai įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti iš abiejų pusių kauliukus.
Puode užvirinti vandenį ir sudėti kauliukus.
Atskirai išvirti ryžius.
Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, česnaką sutrinti. Viską gerai pakepinti ant keptuvės, sudėti adžiką, pastą ir įpilti 100ml vandens į keptuvę. Troškinti 3 minutes.
Į puodą su šonkauliais įdėti sultinio kubelį, sudėti išvirtus ryžius ir troškintas daržoves. Pasūdyti ir sudėti prieskonius pagal skonį.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...