Bulgariška sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 70 gramų | mėsa (malta) |
| 30 gramų | ryžiai |
| šiek tiek | petražolės |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 25 gramai | sviestas |
| 50 gramų | kvietiniai miltai |
| 60 gramų | jogurtas |
| 750 gramų | vanduo |
| 50 gramų | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsa gerai sumaišoma su trupučiu smulkiai supjaustytų svogūnų, puse petražolių ir vienu baltymu, pagal skonį pasūdoma ir apibarstoma pipirais. Iš paruošto faršo padaromi nedideli apvalūs kukuliai. Jie pavoliojami miltuose ir sumetami į verdantį pasūdytą vandenį, į kurį prieš tai įdedama svogūnų, petražolių. Kukulius pavirinus 30 min., į puodą suberiami ryžiai ir dar 10 min. pavirinama. Jogurtas, tryniai, miltai sumaišomi su trupučiu atvėsintos sriubos, mišinys supilamas į puodą, ir viskas dar keletą minučių pavirinama. Sriuba pagal skonį pagardinama pipirais ir sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balinta sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Burokėlių sriuba
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Indiška sriuba
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Jautienos sriuba
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Brokolių trinta sriuba
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Rumuniška sriuba
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Soti sriuba
-
Lietuviška kopūstienė
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
Bulgariška sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, malta,
70 gramų -
Ryžiai,
30 gramų - Petražolės
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
25 gramai -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Jogurtas,
60 gramų -
Vanduo,
750 gramų -
Svogūnai,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa gerai sumaišoma su trupučiu smulkiai supjaustytų svogūnų, puse petražolių ir vienu baltymu, pagal skonį pasūdoma ir apibarstoma pipirais. Iš paruošto faršo padaromi nedideli apvalūs kukuliai. Jie pavoliojami miltuose ir sumetami į verdantį pasūdytą vandenį, į kurį prieš tai įdedama svogūnų, petražolių. Kukulius pavirinus 30 min., į puodą suberiami ryžiai ir dar 10 min. pavirinama. Jogurtas, tryniai, miltai sumaišomi su trupučiu atvėsintos sriubos, mišinys supilamas į puodą, ir viskas dar keletą minučių pavirinama. Sriuba pagal skonį pagardinama pipirais ir sviestu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
