
Bulgariška sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
70 gramų | mėsa (malta) |
30 gramų | ryžiai |
šiek tiek | petražolės |
2 vienetai | kiaušiniai |
25 gramai | sviestas |
50 gramų | kvietiniai miltai |
60 gramų | jogurtas |
750 gramų | vanduo |
50 gramų | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsa gerai sumaišoma su trupučiu smulkiai supjaustytų svogūnų, puse petražolių ir vienu baltymu, pagal skonį pasūdoma ir apibarstoma pipirais. Iš paruošto faršo padaromi nedideli apvalūs kukuliai. Jie pavoliojami miltuose ir sumetami į verdantį pasūdytą vandenį, į kurį prieš tai įdedama svogūnų, petražolių. Kukulius pavirinus 30 min., į puodą suberiami ryžiai ir dar 10 min. pavirinama. Jogurtas, tryniai, miltai sumaišomi su trupučiu atvėsintos sriubos, mišinys supilamas į puodą, ir viskas dar keletą minučių pavirinama. Sriuba pagal skonį pagardinama pipirais ir sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
-
Pupelių sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Žirnienė su grybais
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Kopūstų sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Burokėlių sriuba su kukuliais
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Baltoji brokolių sriuba
Bulgariška sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, malta,
70 gramų -
Ryžiai,
30 gramų - Petražolės
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
25 gramai -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Jogurtas,
60 gramų -
Vanduo,
750 gramų -
Svogūnai,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa gerai sumaišoma su trupučiu smulkiai supjaustytų svogūnų, puse petražolių ir vienu baltymu, pagal skonį pasūdoma ir apibarstoma pipirais. Iš paruošto faršo padaromi nedideli apvalūs kukuliai. Jie pavoliojami miltuose ir sumetami į verdantį pasūdytą vandenį, į kurį prieš tai įdedama svogūnų, petražolių. Kukulius pavirinus 30 min., į puodą suberiami ryžiai ir dar 10 min. pavirinama. Jogurtas, tryniai, miltai sumaišomi su trupučiu atvėsintos sriubos, mišinys supilamas į puodą, ir viskas dar keletą minučių pavirinama. Sriuba pagal skonį pagardinama pipirais ir sviestu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...